Zaorać ten klub,a tyle kasy biorą z miasta.,zdolnym dzieciom na stypendia,a nie jakimś nieudacznikom od siedmiu boleści
I ja też jestem za rozwiązaniem tego dziadowskiego klubu .Żeczywiście te pieniądze jakie ida na utrzymanie tych ,,orłów,, są wydawane na marne i powinny trafić w bardziej odpowiednie miejsce .Oni tak jak za dawnych czasów jak byli w 3 lidze podobnie graja .
a co Ty możesz dziecko pamiętać z trzeciej ligi?
ej małolaty, co wy wiecie o kibicowaniu. 2 tygodnie temu jak KSZO wygrywało z Dolcanem i tydzień temu z Piastem, wszyscy się podniecali, a teraz gdy przyszła porażka tak dotkliwa to psy wieszacie a za tydzień jak wygra znowu sie posracie ze szczęścia kibice sukcesu.
wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sie zastanawiam po co rozwiazywac klub skoro i tak nie znajdzie sie godnego sponsora na 1 lige o ile w ogole wejda z 4 czy tam 5 do 1 ligi. Na pewno nie z Ostrowca. a z poza to bedzie ta sama szmira. a z drugiej stron urzad miasta nie powinien sypac duzo pieniedzy na klub. sa innej, bardziej potrzebne wydatki
Siatka to samo gówno co piłka sponsorowane przez Stasiaka.Nie chodze
Odpowiedz do starego kibica . Jak nie wiesz dokladnie kto pisze to nie odpisuj takicg głupot że nie pamietam 3 ligi !! Jak tamta drurzyne pamietam jak po treningach chodzili do Parkowej żeby odreagowac przy czymś mocniejszym .A tak nawiasem mówiac ciekawe gdzie obecna Ekipa teraz chodzi sie odreagowac hihii. Uważasz ze tylko gówniarze siedza przy kompie ? I tutaj sie grubo mylisz kibicu tych ,,orłów, za dyche .