Ma moze ktos jakies namiary na Weterynarza z Kunowa? Słyszałam że jest świetny w tym co robi...więc proszeo numer od niego.
A jeżeli ma ktos jakieś doświadczenia z innymi weterynarzami to też prosze o adres,luc numer... ;)
Doktor Stawiarski , Ostrowiec, ul. 11 Listopada 5 , Doktor Minda , ul. Nałkowskiej 3, też w Ostrowcu - tych mogę z czystym sercem polecić - po prostu fachowcy .
Z lekarzem w Kunowie nie miałem doświadczeń - więc nie wypowiem się.
Doktor Minda , ul. Nałkowskiej 3
tego absolutnie polecam!!!
z kunowa odradzam!!!!!!!!!!!!
a ja polecam pana Krzysztofa Kiljańskiego, jest specjalistą od psów i kotów, i ma wspaniałe podejście do zwierząt:) sterylizowałam u niego moje kotki. Jego gabinet mieści się u niego w domu, za '1001 Drobiazgów'
ja też polecam dr Kilijańskiego, to bardzo weterynarz a też i bardzo dobry człowiek.Lubi to co robi,lubi zwierzęta.Nie polecam Zalskiej,bo u niej kasa jest na 1 miejscu.
Taak. Również polecam Pana Mindę. Tanio i profesjonalnie, piesek wyzdrowiał. Nie to co ci materialiści z Szewny..
Dariusz Stawiarski na 11 Listopada. Super podejście do zwierząt, zainteresowanie i ceny wporzo. Ja ze swoim pieskiem tylko tam. POLECAM na 1000000%
odradzam ...lekarze bo badaniu mojej suki stwierdzili chorobe ( nie pamieta nazwy ale potrzebna byla operacja) a okazalo sie ze to tylko ciaza...polecam stawiarskiego i pania lekarke z tej samej lecznicy...fachowcy!!!!
Ja leczylem psa u dr. Karp, polecam. Byłem u innego weta, ale psu się nie poprawiło, wiec skorzystalem z usług W/w weta - pomogło. Z czystym sumieniem mogę go polecić.
ha,ha,ha ja byłam właśnie u niego-po trzech zastrzykach powiedział by więcej już nie przychodzić (oczywiście nic się nie poprawiło psu-problem skórny).Poszłam na Sienkiewicza i wyleczyłam psa!
Rzeczywiście, nie wiem jak ta Kobieta się nazywa, ale ma bardzo dobre podejście do zwierząt.