Polecam, dobry weterynarz, ceny wizyt bardzo przystępne. Jedynie dodatki typu maści specjalistyczne, preparaty są drogie (ale też nie mam porównania z cenami u innych weterynarzy, więc...). Prowadzi mojego kotka od początku i jestem zadowolona. Polecam
Kogo byś nie zapytała w Kunowie to każdy go zna
Pani z Sienkiewicza rzeczywiście leczy niedrogo i skutecznie!
Przede wszystkim zrobiła badanie krwi i ustaliła leczenie.
Całość wizyty z leczeniem wyniósł mnie około 60zł więc nie jest to tak dużo jak u Zalskiej czy innych.
wyniki badania krwi były w ciągu 20 minut .
Jestem bardzo zadowolony, mimo,że miałem obawy gdyż jest dosyć młoda i może ma małe doświadczenie ale robi to rzeczywiście z pasją i widać,że nie dla pieniędzy jak inni!!!
takich weterynarzy nam potrzeba w Ostrowcu a nie jakiś klinik nastawionych tylko na zysk!
Pojechałam z Psem do weterynarza w Szewnie... juz nie wrócił żywy.
w Szewnej jest umieralnia ,to każdy już wie od lat.Niestety.
Troszkę póżno ale nikomu nie polecam weterynarza z Kunowa on to Tylko krowy i konie umie leczyć. Ja chodziłam do niego z moją świnką morską zapewniał że wszystko będzie dobrze że niema czym się martwić. I po trzech dniach doprowadził do tego że świnka dostała paraliżu i padaczki. Polecam doktora Stawiarskiego:-)
Ta Pani weterynarz z sienkiewicza to jak się nazywa i dokładny adres jakby ktos mógł podać?
Ma gabinet na Sienkiewicza obok salonu Fryzjerskiego Mariola i obok Ideal Foto u Luli.Miła pani weterynarz.Nazywa się Małgorzata Krzysztoń.
to już wiem gdzie to jest,dziękuję bardzo za informację:)
Tylko dr. Stawiarski na ul. Sikorskiego 15, tel. kom. 660 707 031. Polecam z czystym sumieniem.