Bzdury opowiadasz 16:40. Pewnie nigdy nie głosowałeś na PIS. Ja głosowałem i z niczego się nie wycofuję. Obserwując tą lewacką dzicz jestem pewien, że znowu zagłosuję tak samo.
16:42 w punkt
No nie wiem czy tak jest, tam gdzie pracuję pisowcy chodzą z nosami przy ziemi i poza wyjątkami milczą.
"Jak zwykle jesienią, obserwujemy znaczący przyrost liczby zgonów. Co więcej, umiera znacznie więcej ludzi w średnim wieku - mówi w programie "Newsroom" Adam Ragiel z Polskiego Centrum Szkolnictwa Funeralnego. Jak dodaje, chodzi na przykład o osoby mające około 50 lat. Skąd takie wzrosty? - Bardzo często pomoc medyczna nie jest im udzielana na czas. Zwiększyła się liczba zgonów, do których dochodzi w domach - dodaje Ragiel. Przedstawiciel Polskiego Centrum Szkolnictwa Funeralnego przekonuje, że często porady lekarskie przez telefon nie wystarczą, by uratować pacjenta. - Karetki nie przyjeżdżają, a jeśli już się pojawią, to często jest za późno i dochodzi do zgonu - dodaje Adam Ragiel."
Brawo PiS, a lekarze z tzw karetek S- często są decyzją wojewody przesuwani do szpitali covidowych bo ich najłatwiej ruszyć i tym samym ludzie nie dożywają przyjazdu profesjonalnego zespołu.
Umierać będziemy dzięki tej dobrej zmianie w tempie zastraszajacym.
W Polsce ten program 500+ rodzi dziadostwo. MaDki zamiast pieniądze przeznaczać na edukację dla dzieci, oszczędzać na ich dalszą naukę, np. na studia, to odkąd dostają 500+, to matki przeznaczają na stylizację paznokci i balejaże na głowie - jakby te pieniądze przeznaczone były na ich wygląd a nie na dzieci. Zaobserwujcie tylko czy tak nie jest w wielu przypadkach: prosta dziewucha, najczęściej zamiast rozmawiać z dziećmi i tłumaczyć, to pokrzykuje na nich i używa niecenzuralnych słów, ale paznokcie zrobione! Oczywiście długie, hybryda i nie kala się w domu do roboty, bo szkoda paznokci i jedzenie gotowe kupuje na mieście. Wreszcie ją stać, dostaje 500+. Zaraz posypią się komentarze pod moim adresem, ale ja to piszę z obserwacji i jestem za zabraniem 500+.
Jak nie do fryzjera i kosmetyczek było chodzone za 500+ to siedzą nieroby całymi dniami na forum i wychwalają PIS. Skończy się trolling od świtu do nocy jak trzeba będzie iść na np.na salową do szpitala. Pewnie potrzebują - nie ma na co czekać. Kto pierwszy ten lepszy.
Nie mój problem. Najwyżej będzie można dać pracownikowi mniej.
Niech zabiora. Wtedy bedzie widac czy narod glosuje na partie czy na kase