Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Wiadomości TVP straszą, że 500+ jest zagrożone przez protesty

Bzdury opowiadasz 16:40. Pewnie nigdy nie głosowałeś na PIS. Ja głosowałem i z niczego się nie wycofuję. Obserwując tą lewacką dzicz jestem pewien, że znowu zagłosuję tak samo.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

16:42 w punkt

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Odp.: Wiadomości TVP straszą, że 500+ jest zagrożone przez protesty

No nie wiem czy tak jest, tam gdzie pracuję pisowcy chodzą z nosami przy ziemi i poza wyjątkami milczą.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

"Jak zwykle jesienią, obserwujemy znaczący przyrost liczby zgonów. Co więcej, umiera znacznie więcej ludzi w średnim wieku - mówi w programie "Newsroom" Adam Ragiel z Polskiego Centrum Szkolnictwa Funeralnego. Jak dodaje, chodzi na przykład o osoby mające około 50 lat. Skąd takie wzrosty? - Bardzo często pomoc medyczna nie jest im udzielana na czas. Zwiększyła się liczba zgonów, do których dochodzi w domach - dodaje Ragiel. Przedstawiciel Polskiego Centrum Szkolnictwa Funeralnego przekonuje, że często porady lekarskie przez telefon nie wystarczą, by uratować pacjenta. - Karetki nie przyjeżdżają, a jeśli już się pojawią, to często jest za późno i dochodzi do zgonu - dodaje Adam Ragiel."

Brawo PiS, a lekarze z tzw karetek S- często są decyzją wojewody przesuwani do szpitali covidowych bo ich najłatwiej ruszyć i tym samym ludzie nie dożywają przyjazdu profesjonalnego zespołu.

Gość_Anty PIgS
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Umierać będziemy dzięki tej dobrej zmianie w tempie zastraszajacym.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

W Polsce ten program 500+ rodzi dziadostwo. MaDki zamiast pieniądze przeznaczać na edukację dla dzieci, oszczędzać na ich dalszą naukę, np. na studia, to odkąd dostają 500+, to matki przeznaczają na stylizację paznokci i balejaże na głowie - jakby te pieniądze przeznaczone były na ich wygląd a nie na dzieci. Zaobserwujcie tylko czy tak nie jest w wielu przypadkach: prosta dziewucha, najczęściej zamiast rozmawiać z dziećmi i tłumaczyć, to pokrzykuje na nich i używa niecenzuralnych słów, ale paznokcie zrobione! Oczywiście długie, hybryda i nie kala się w domu do roboty, bo szkoda paznokci i jedzenie gotowe kupuje na mieście. Wreszcie ją stać, dostaje 500+. Zaraz posypią się komentarze pod moim adresem, ale ja to piszę z obserwacji i jestem za zabraniem 500+.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak nie do fryzjera i kosmetyczek było chodzone za 500+ to siedzą nieroby całymi dniami na forum i wychwalają PIS. Skończy się trolling od świtu do nocy jak trzeba będzie iść na np.na salową do szpitala. Pewnie potrzebują - nie ma na co czekać. Kto pierwszy ten lepszy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie mój problem. Najwyżej będzie można dać pracownikowi mniej.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niech zabiora. Wtedy bedzie widac czy narod glosuje na partie czy na kase

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę