Teraz jeszcze obiecują, bo chcą wygrać. A po wyborach - nic nie będzie ich trzymać. A jak im nie będzie zależeć na poparciu - to mogą odebrać 500+ i inne głupoty by ratować budżet. Ale by było jakby patole stracił jedyne źródło utrzymania :)
odebrać menela+? nie tak łatwo. Będzie bunt bezdomnych.
Nie troluj. Nie odbierze.
Przestań straszyć.
"PO będzie mógł..." A kto to jest ten PO?
Polska Zjednoczona Partia Oszustów.
Co ty mówisz?Masz nieścisłe informacje. Wszyscy wiedzą, że PIS ciepłą rączką rozdaje kaszankę wyborczą dla naiwnych, a potem....... a potem się okaże, że państwowa skarbonka jest pusta i trzeba zacisnąć pasa czyli skończyć z kaszanką i zacząć egzekwować spłacanie zaciągniętych na prezenty kredytów.
NIGDY WIECEJ BANDY PO
Chciałeś napisać NIGDY WIĘCEJ BANDY POZORANTÓW, CZYLI PISu:-)
NIE;;;;;;;;;;NIGDY WIECEJ BANDY PO
Nie wymagajcie od tego z alkoholowym zanikiem mózgu z godz.15:29 logicznego myślenia. Dla niego PO zawsze będzie istniała, bo zapisał sobie to, gdy jeszcze cokolwiek jarzył, a teraz tylko automatycznie przepisuje. Biedny człowiek, to już końcówka:-))))
Nie mam nic przeciwko
Nigdy więcej bandy PiS!!!!!!!!!!
Wczoraj 15:02-NIGDY WIĘCEJ BaNDY PIS!!!!!!!!! Dość psucia Polski!!! Dość kłamstwa, obłudy i hipokryzji!!!!!! Już wystarczy afer, seksafer,kolesiostwa, kryształowego Banasia, nagród dla dworek Glapinskiego, niejasnych powiązań z handlarzem broni,przepisaniem majątkow na żony a najgorsze jest to, że prezydent nie raz złamał Konstytucję.Ja wiem, że tego nie powiedzą w TVPIS, telewizji dla ciemnego ludu jak powiedział Kurski
Nie mówiłem, on nadal nie kojarzy o co chodzi i liczy na to, że mu ktoś wyjaśni:-))))