Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

Ilość postów: 157 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum oraz posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

Masz rację,tym powinno zajmować się państwo.Jeśli zbierał pieniądze raz,dwa to w porządku.Później powinna się u rządzących zapalić czerwona lampka,że coś robią źle i ktoś po nich poprawia.Wstyd mi że w Polsce na sprzęt medyczny zamiast dotacji z rządu jest jałmużna zbierana od narodu.Chciałbym doczekać czasów gdzie powiem,że może u was jest źle ale u mnie w Polsce ludzie nie czekają latami na wizytę u lekarza,a szpitale są dobrze wyposażone.Mam wrażenie że dokąd Owsiak będzie wyręczał rząd w jego obowiązkach dotąd będziemy chwalić zbiórki a nie poziom leczenia.

Gość_kgb
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Pismen, nie było Cię to chociaż kitu nikt nie próbował wciskać. Zamilcz z łaski swojej. Nowoczesne leczenie? Jesteśmy sto lat za murzynami, mamy przestarzałe procedury i leki refundowane. Najlepiej wiedzą o tym Ci, którzy muszą zmagać się z jakąś śmiertelną chorobą, gdzie nowoczesne leczenie jest na wagę złota.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Kit to ty wciskasz bo nie jestes w stanie pojac ile zmienilo sie w ciagu ostatnich lat.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • post jest odpowiedzią na post wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum lub post jest jednym z postów wątku, w którym post rozpoczynający jest wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum; ignoruj posty, które są wyraźnie sprzeczne z Zasadami Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

A ja się zgadzam z moim kolegą mentorem. I nie tylko z nim. Zgadzam się również sam ze sobą.

oczywiście, że poziom leczenia stale rośnie.

Zwłaszcza np. w klinikach rządowych.

rośnie również dobrobyt powszechny, o czym wszyscy wiedza... zwłaszcza posłowie i aktywiści.

teraz jeszcze tylko minister zdrowia ma skrócić kolejki do lekarzy, ale na razie Pierwszy nie powiedział, o ile ma skrócić. Może o 15 minut, a może nawet o pół godziny. W skali kilku-nastu miesięcy oczekiwania do niektórych specjalistów to - przyznacie - całkiem przyzwoity wynik.

W każdym razie, my wszyscy, którym jest dobrze - jesteśmy zadwoleni.

i co nam zrobicie ?

Gość_ORMO
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Pismen ma końskie zdrowie to i na leczenie nie narzeka. Tak będzie jednak do czasu, kiedyś niestety odczuje na własnej skórze jak to wygląda.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Pismen ja jestem POLAKIEM i chcę się leczyć w Polsce.Dałem przykład,że można inaczej.Nie chcę wyjeżdżać,nie chcę szczawiu i mirabelek.Zróbmy porządek w swoim kraju.Bądźmy dumni z Polski.

Gość_kgb
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Pamiętaj zawsze w szpitalu zaznaczać, że nie życzysz sobie aby leczono ciebie albo kogoś z rodziny sprzętem pochodzącym z zakupów WOŚP

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

kgb, ani ja ani tym bardziej kolega mentorek - nie możemy sie z tobą zgodzić.

Guru Ostrowieckich Pismenów powiedział przecież:

'Polskość to nienormalność'

I tego sie trzymajmy.

Dlatego kolega mentorek tak często uzywa okreslania "wolak" zamiast "Polak". I to chyba głównie w odniesieniu do siebie i mnie.

Ale mnie to nie przeszkadza. Partia i tak o nas zadba

Gość_ORMO
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Dales przyklad jaka to piekna komuna, bez ktorej nie wyobrazasz sobie zycia, tylko po a, powinienes wymienic jeszcze pozostale zalety tego super systemu.

pismen
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

co bedzie grało na rynku ??

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

dentyści są tylko limit na górne trójki się skonczył.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

"pachniesz" TVN i GW. Muszę kończyć bo nie mogę znieść tego zapachu.

• w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

@antares, po serii Świąt publiczność jest rozleniwiona, więc skoro masz wiedzę w temacie, skrobnij parę słów o powiązaniach finansowych WOŚP, Przystanku Woodstock i spółką Złoty Melon z jej „flotą samochodową” itd., jaki procent zebranych pieniędzy jest przekazywany na zakup sprzętu dla szpitali, a jaki na inne cele oraz o innych faktach (takich tam … finansowo-około-problemowych).

A propos „rynsztoku”, czy ktoś wie, gdzie w Ostrowcu można kupić książkę „Resortowe dzieci MEDIA”?

Gość_Gorilla
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

idąc tym samym tokiem rozumowania: jeśli nie płacisz podatków, nie korzystaj ze sprzętu szpitalnego, który został zakupiony z moiich podatków, no ja je płacę.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

antares, dlaczego więc WOSP nie broni swojego dobrego imienia ?

dlaczego pozwala na takie artykuły jak np

http://3obieg.pl/jerzy-owsiak-krol-zebrakow-guru-sekty-wosp

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Ja kupiłam w Merlinie!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

ciemniak udlaw sie wlasnymi slowami " nie pasuje nie dawaj kasy nikt cie nie zmusza" . Tak zapewnianie sprzetu medycznego jest rola panstwa ale jezeli istnieje taka a nie inna inicjatywa i w jakikolwiek sposob pomaga innym ludziom to warto . Macie swoj caritas tam zagladajcie i rozliczajcie bo wy tam dajecie pieniazki a i poproscie juz prawie boskiego lecz jeszcze nie boga Tadzika o rozliczenia. co wam to przeszkadza ze ktos sie interesuje losami innych ludzi ?

• w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Gość
W tym wątku znajdują się 86 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę