Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

A czy gdzieś napisałem że Rząd idealnie radzi sobie za służba zdrowia? Przyznaję Ci racja Państwo Polskie nie zapewnia nam tego co powinno! co mamy zapisana w konstytucji! i co w związku z tym? co My możemy z tym zrobić? My-to znaczy ja, Ty, "ciemniak12" i wszyscy ci którzy powinni tą pomoc otrzymać. Ok powiesz zmieńmy Rzad który to już raz? czy mam gwarancję że po wyborach doposażą choć jeden odział w małym miasteczku? NIE, NIE MAM Państwo Polskie jest nieudolne pod jakimi rządami by nie było, wiec mam serdeczną prośbę nie pisz że od 7 lat nie może sobie z tym poradzić, bo każdy Rząd jaki był nic nie zrobił z tym problemem. Orkiestra gra już 22rok ile partii było w tym czasie u władzy? prawicowych lewicowych i innych Żadna nic z tym nie potrafi zrobić ani obecna PO ani PIS,SLD,PSL i wiele innych po których zostało tylko wspomnienie. To co czy lepiej było 22lata temu nic nie robić i czekać? na co? na to aż Rząd się obudzi? - sory wole dać do puchy niech i nawet jak 1/10 tego co dałem pomoże uratować komuś życie lub ulży w cierpieniu to będę zadowolony i dumny że coś zrobiłem a nie siedziałem i czekałem na innych.

Gość_Tomasz
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 354

Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

Gdy przy władzy był PiS WOŚP również grało i doposażało szpitale w sprzęt.

Scoffer
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 359

Zapytaj Dyrektora Rydzyka czy w koncu odnalazly sie pieniadze ze zbiorki na kolebke "Solidurnosci" ? :D

martik
            Zgłoś
            Odpowiedz

To nie jest temat o Rydzyku :) Załóż wątek komunistko i sobie na nim dyskutuj :)

ciemniak12
              Zgłoś
              Odpowiedz

No i się wydało kto jest mentorem dla "ciemniak12" jedno słuszne radio, jedna słuszna telewizja, jeden słuszny ojciec - Tadeusz R.

Gość_ANTYGRZYBIARZ
                Zgłoś
                Odpowiedz

to dopiero 1 pozycja na liscie nieomylnych

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 395

Jeden słuszny temat :) Poczytaj sobie zasady forum - komentarze nie na temat powinny być usuwane :)

ciemniak12
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Czyli twoje pierwsze w kolejności bo temat nie dotyczy tego nad czym tak bardzo się pocisz - zagalopowałeś się troszeczkę więc przypomnę ci temat i pytanie.

"Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

Co będzie w tym roku na WOŚP w Ostrowcu ?? Będą jakieś koncerty ?? Ktoś coś wie ?"

Masz coś do powiedzenia w temacie?

Jeśli nie to siej brednie o złym Owsiaku i niepotrzebnym WOŚP na https://radiomaryja.fora.pl/ tam wszyscy ci przyklasną i poczujesz się potrzebny i spełniony.

A żeby ci się nie nudziło i głupie teorie spiskowe nie krążyły miedzy uszami, to pozgłaszaj wszystkie swoje posty które nie dotyczą tematu do administratora forum - w myśl twej zasady "Jeden słuszny temat :) Poczytaj sobie zasady forum - komentarze nie na temat powinny być usuwane :)"

Tyle dziękuje za uwagę miłego dnia ;)

Gość_ANTYGRZYBIARZ
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 326

mam dla Ciebie ciemniak propozycję - tak Ci dobrze idzie rozliczanie Owsiaka (co robi coś a nie musi a pieniądze dajemy dobrowolnie) to weź się za rozliczenie ZUS-u - co nic nie robi a musi!! bo pieniążki dajemy tam z przymusu!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ZUS, NFZ i inne organizacje, które "dbają" o nasze zdrowie są już wszystkim dobrze znane.

O ZUS możemy pisać w innym wątku - to jest temat WOŚP :)

ciemniak12
          Zgłoś
          Odpowiedz

Niejednokrotnie pisałeś tu o Caritas. Np. "Ogółem Caritas Polska zebrało 441.581.695,94 zł. Na pomoc potrzebującym przeznaczył zaś 435.799.984,43 zł, czyli prawie 99 proc. wpływów."

Więc nie pierdziel i przestań się miotać. Co do czasu antenowego to pisałem Ci już ze 2 razy, że jest ustawa dzięki której akcje społeczne są emitowane w TV za free i nie przelicza się tego na kasę. Bo jak można ratowanie życia i bezpieczeństwo na drodze komercjalizować? Stuknij się, byle bardzo mocno.

antares
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ty też się stuknij Antares, nawet mocniej niż sugerujesz to Ciemniakowi. Zioniesz człowieku nienawiścią.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 332

Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Pan Semka w Trójce, zagadnięty o powody dla których działalność Fundacji Jerzego Owsiaka podzieliła społeczeństwo wygłosił opinię, że – mianowicie – są powody!

Jako przedstawiciel opcji która ma Owsiakowi za złe, stwierdził, że Jerzy Owsiak wkroczył w sferę polityki bo w którejś wypowiedzi zapowiadał, że będzie ostro bronić Lecha Wałęsę przed zniesławiającymi atakami oraz wyraził się niepochlebnie o działalności Antoniego Macierewicza. Wobec tego “nie ma się co dziwić, że Jerzy Owsiak może być nielubiany”

i wszystko jasne, cała reszta to już tylko konsekwencja

Gość_Normalnie myślący
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Ten owsik to jaki święty czy co? Jak się wygłupiał przed kamerami, a mógł spokojnie przedstawić dane za 2013: tyle i tyle na to, tyle na koncie 3,5% rocznie, tyle na utrzymanie żaru pod kotłem, tyle na flotę. A on obraził się i skacze jak małpa po stole. Tu w "tym"kraju tyle afer ludzie widzieli, tyle razy zostali oszukani, że nie ma co się dziwić tym pytaniom o wydatki.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wygłupiał się bo nie wiedział co ma odpowiedzieć. Najlepszą bronią jest atak albo udawanie pajaca. Ot, cała filozofia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 343

Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Tylko ile razy można tłumaczyć się z tego samego. Bronią go instytucje powołane do zwalczania takich patologi jakie jemu się zarzuca, przedstawia rozliczenia, mówi tyle na to, tyle na tamto, tyle z tego, tyle od tego, tamtego, owego... i ciągle pytanie ile z tego ukradł dla siebie tylko ładniej postawione a wyjaśnień ciągle mało. A mało dlatego bo kasa nie trafia tam gdzie inny by chcieli ją widzieć. Podziwiam go za to że jeszcze tego nie rzucił, myślę że jest to kwestia czasu kiedy powie basta jak wam źle to róbcie sami i wtedy zacznie się dopiero eldorado.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

NIK nie wyklucza kontroli w jego fundacji więc jest coś na rzeczy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Przez 22 lata sprawozdania sprawdzane byly przez wszystkie opcje polityczne, takze za czasow PISu. Przez 22 lata nie bylo zastrzezen i nagle sie pojawily, dziwnym trafem tylko i jedynie u tych, ktorzy w ten czy w inny sposob powiazani sa z pewnym ojczulkiem. I rozpoczal sie festiwal nienawisci, pomowien i co tylko sobie ktos zyczy.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
1234 ... 121315171819
Przejdź do strony nr
70 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -