Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

A takie kampanie społeczne jak "Kierowco zwolnij" w mediach też przeliczasz na kasę?

"W związku z wydanym przez Krajową Radę Radiofoniii i Telewizji, Rozporządzeniem z dnia 29 kwietnia 2011r., Organizacje Pożytku Publicznego mają możliwość ubiegania się o bezpłatne emisje spotów kampanii społecznych."

Mnie bardziej boli ten Lexus i inne Audi A8..., bo to bez pożytku dla nikogo.

antares
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

To nie ja liczę kasę tylko Owsi(a)k :)

ciemniak12
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Twoja odpowiedź jest bez sensu.

antares
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

za to ty nakręciłaś się tym KK i w wątku o WOSP ciągle bredzisz o lexusach, biskupach itd.

Załóż sobię wątek o biskupact i tam realizuj swoje fantazje.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 187

Odp.: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2014 w Ostrowcu

"Kto ma oczy niech patrzy, kto ma uszy niech słucha, a kto ma rozum niech myśli i sam podejmuje decyzje." ciemniak zacznij ten tekst stosować od siebie samego a nie zaślepiony klerem i czerpiący wiedzę z jednego źródła jakim jest fronda.

Gość_Legion
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 191

Rozumiem, że zamiast WOŚP wolałbyś, aby przez te 10 godzin leciały reklamy tak?

TVP nie jest telewizją której abonament płacą większość obywateli i jej misją jest pokazywanie ważnych dla Polaków wydarzeń. A ile kosztowały transmisje np. wizyt Wojtyły w Polsce? Ile państwo musiało przeznaczyć na ten cel?

Gość_Legion
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 165

W „samochodowej” cząstce wątku należy zauważyć, że we ‘flocie Fundacji’ (określenie człowieka Fundacji - tejże), Land Rower jest typowym samochodem do pracy w terenie… .

Myślę, ze taki samochód do 100 kilometrów również rozpędza się, a ceny circa od 100 do prawie 500 tys. PLN.

A pytanie, czy Biskup kielecki (nie posiadający floty ani nawet flotylli samochodów) winien - wzorem serialowego księdza Mateusza - jeździć na rowerze, otwartym pozostaje jakby.

Gość_Gorilla
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Biskupi, jako przedstawiciele Boga na ziemi winni zachować zarówno czystość, jak i skromność. Jezus tak nauczał. Limuzyna za 300 tys. nie jest przejawem skromności. Biskup kielecki posiada flotyllę naiwnych, ćwierćinteligentnych owieczek, które wybaczą mu każdy nawet najbardziej rozpustny zakup. Czekać tylko aż powrócimy do odprawiania mszy po łacinie, żeby jeszcze bardziej omamić lud i pokazać swą wyższość. Hipokryzja. Pasibrzuchy opływające w złoto. AAA feeee.

Gość_A.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

przenieś proszę swojego posta do wątku o biskupach.

tutaj dyskutujemy o WOSP

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Doskonale wiem o czym tu się dyskutuje. Napisałam to po to, aby pamiętać, że najpierw widzimy belkę w swoim oku dopiero źdźbło w czyimś.

Gość_A.
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Jak wiesz to pisz o tym o czym jest temat :)

ciemniak12
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 168

Oczywiście "Land Rover" :)

Gość_Gorilla
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Czym mają jeździć na szkolenia w "błocie" wg Ciebie? Jeden biskup nie posiada samochodowej floty, ale cała

"reprezentacja" KK w Polsce ma pokaźną flotę limuzyn z najwyższej półki. O ojcu dyr. nie wspomnę, bo to już jest istny dewiant i poniżej Maybacha nie wsiada.

Dla porównania papież jeździ 30-letnim Fiacikiem. Może mu się uda roznieść tę obłudę w KK.

P.S Biskup Ryczan dostał rower od Ruchu Palikota.

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130920/POWIAT0104/130929931

antares
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 170

Antares no i co w ten sposób chciałeś udowodnić? Nie bardzo rozumiem. Mnie nie interesuje który biskup czym jeździ. Szczerze to lata mi to koło nosa. Do Kościoła chodzę dla siebie, dla Boga a nie dla biskupów i księży. Taki ktoś jak Ty, nigdy tego nie zrozumie. Ty tylko potrafisz wyśmiewać i wrzucać wszystkich do jednego worka.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 158

"Kiedy w następnym roku otrzymałem propozycję zagrania w Gdyni lokalnego finału Orkiestry – postawiłem jeden jedyny warunek: wszyscy mają występować za darmo. Jeśli wyda się, że ktokolwiek bierze szmal – zrywam umowę. Organizator zaklinał się na wszystkie świętości, że u niego obowiązują czyste reguły. Miał pecha; w ostatniej chwili, zupełnie przypadkiem dowiedziałem się, że renomowany zespół kasuje na imprezie 15tys. złotych."

"Dziś wiemy o Orkiestrze i generowanym przez nią Woodstocku znacznie więcej. Polityczny charakter imprezy, czytelny zwłaszcza w garniturze zapraszanych lewicowo-platformerskich polityków i modernistyczno-demoralizatorskich celebrytów nie zostawia nawet cienia wątpliwości, o co tu naprawdę chodzi. Rząd dusz młodego pokolenia wart jest każdych pieniędzy (szaleństwo sponsorów!) i każdego czasu antenowego.

Reasumując – zdecydowanie polecam „Caritas”; mniej szumu, większy efekt. Za każdym razem, gdy wspierałem akcje charytatywne z ich udziałem 100% zebranych pieniędzy wpływało na konto potrzebujących... Państwo ma psi obowiązek dbać z urzędu o zdrowie obywateli. „Orkiestrowy” PR tego nie uzdrowi. Dochód WOŚP to kropla w morzu potrzeb, do tego finansowana z naszych podatków."

ciemniak12
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 160

"To był 2002 lub 2003 rok. Jeden z „Przystanków Woodstock” jakie jako dziennikarz relacjonowałem, a byłem na szeregu edycjach tej imprezy. Pierwszy raz w 2001 r, ostatni w 2012 r. Żary. Tłumy pod sceną. Roman Polański- kolejarz, uroczyście daje sygnał do otwarcia imprezy. Mija godzina 17-ta. W tym czasie w wielu miastach Polski ludzie stają na baczność, w milczeniu oddając hołd Powstańcom Warszawskim. A w Żarach na scenę wychodzi Owsiak. Podstarzały szołmen w kolorowych spodniach. I dokładnie w rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego wrzeszczy do tych młodych, zgromadzonych pod sceną,obraźliwe słowa pod adresem Polski, coś że pieprzy Polskę, że Polska to… i tu padają bardzo wulgarne słowa. Zachowanie w stylu pewnego pajaca, który sporo czasu później wtykał polskie flagi w psie kupy. Ale to przecież nie był Wojewódzki, ani Raczkowski, to był człowiek, którego kreowano, i do dziś niektórzy jak choćby Monika Olejnik próbują kreować na bohatera narodowego".

ciemniak12
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Zasłaniasz mój wpis o Lexusie, owieczko?

antares
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

swoje wpisy o biskupach umieszczaj proszę w wątku o biskupach.

tutaj dyskutujemy o WOSP, baranku

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    123457910 ... 16171819
    Przejdź do strony nr
    70 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -