Mam tylko nadzieje!
Jest bardzo pitrzebna bo tylko ona pomaga!
Nic nie gra.Olewam to wydarzenie ciepłym moczem. Sie ma!
Wracaj do chwalenia Feli. To nie jest wątek dla Ciebie.
Jestem wolnym człowiekiem i nikt nie może mi mówić co mam robić 12:26. Paniał ?
Nastepny piskomuch gadajacy po rusku
Chłoptaś w czerwonych portkach już czeka na waszą kasę ;)
i dostanie, a ty się obliżesz smakiem. Podobno w tym sezonie obowiązuje kolęda bez koperty za to wszyscy wpłacają a WOŚP.
ŻARTUJESZ!!!???Chcesz ,żeby Felice dostała zawału?
Felice, jak Felice ale wielebny ciemniak zaliczy glebę, jak nic ;-)
Nie wiem co obowiązuje, a co nie gościu 13:11, ja jak co roku kopertę przygotuję bo aktywnie uczestniczę w życiu swojej parafii i na pewną ją wesprę. Na WOSP nie wpłacają wszyscy, nie kłam ;)
Podobno jogging dobrze robi na kondycję, ale można go zastąpić bieganiem po schodach. Już samo to jest wielkim dobrodziejstwem, po co jeszcze jakieś koperty?Nie mówię o bezpośrednim kontakcie z parafianami, bo to już bezcenne.
Nikt Cię nie zmusza 13:42. Ja kopertę dam bo chcę i mogę. Tyle. Owsiakowi natomiast nie daję, nie lubię cwaniactwa.
Nie lubie cwaniactwa.....czemu kłamiesz.Najwiekszym cwaniakiem jest ten w czarnej sukience.
Owsiak Cię prosił, żebyś mu dała?Ja tyle lat wpłacam na WOŚP, a nigdy w nagrodę Owsiak nie chciał, żebym mu dała. Ty to jesteś szczęściara. Ja też daję, komu chce i nie żałuje tego kroku.
13:55. Ale Ty jesteś frajerka. Nie dosyć, że dajesz to jeszcze dopłacasz?Poza tym, czy dawanie w kopertach nie jest nieopodatkowaną łapówką? Co na to CBA?
Sama jesteś frajerka. Ja jestem mężczyzną, więc nie pisz do mnie swoim feministycznym bełkotem, znam swoją płeć i jestem jej pewien. Mam prawo wspierać swoją parafię, tym bardziej gdy widzę, że dużo się w niej robi. Nie jest to żadna łapówka, a Tobie nic do tego. Żyj i pozwól żyć innym.
Dlaczego piszesz do mnie jak do kobiety ? Jestem mężczyzną ! Tak, Owsiak wyskakuje z każdego kąta i woła żeby mu dawać, w dodatku wykorzystuje do tego dzieci, to jest obrzydliwe.