Może nie tylko o to chodziło. Wielu sobie mogło było zasłużyć, ale nick zablokowano akurat jemu.
Przecież co drugą osobę piszącą tutaj za niego brali więc co się dziwisz :-)
Że widziano mnie w co drugim wpisie :)
To nie było celowe, po prostu tacy "fachowcy" się tym zajmowali. Kavarito to była porażka.
Akademię już mają. Nazywa się Akademią Sztuk Przepięknych. Kogo ona już nie gościła...wszystkich tych, którzy w ramach "kultury" na Polskę wylewają wiadra pomyj.
Felice,Owsiak nigdy nie był artystą i nie będzie.Faktem jest,że manipulował umysłami młodych ludzi od dawna.Pamietam jego audycje w Polskim Radio pod tytułem TPCHR czyli towarzystwo przyjaźni chińskich reczników,gdzie głównym hasłem było -uwolnić słonia.Niestety,mierne to było i robił wszystko to,na co mu cenzura pozwoliła,a nawet mniej-właził po prostu w dupę wielu decydentom.Oponentem Owsiaka w tamtych czasach był major Frydrych i stworzona przez niego Pomarańczowa Alternatywa.Ale skąd dzisiejsze pokolenie neo ma o tym wiedzieć?Biedna ta młodzież indoktrynowana zaraz z początkiem każdego roku.Róbta co chceta jest chyba najbardziej jaskrawym wyznacznikiem poziomu umysłowego organizatorów całej tej akcji.I żeby nie było.Nie jestem pisowcem.Matka Kurka do tej pory czeka na odpowiedź.
21 56 masz rozum potrafisz pewne sprawy wyczuć tylko dlaczego Polacy dają się nabijać w butelkę obecnej władzy
Zaytaj wielu tak,jak ja to zrobiłem.Najczęściej odpowiadano mi,że wybrano mniejsze zło.rozumiesz\/Ludzie mając alternatywę chodzenia boso zima albo w jednym bucie zawsze wybiorą to mniejsze zło czyli jeden but.
Oczywiście, że dla wielu pozostanie zwykłym prymitywem. Przyznasz jednak, że to przeniesienie do instytucji kultury tego jego "dzieła" może budzić pewien chaos, zamieszanie, przykrywanie tego, co chluby nie przynosi, "kulturalnym płaszczykiem". Ci, którzy go popierają i prezentują podobny styl mówienia, funkcjonowania, zyskują argument do przedstawiania się jako nowy typ kulturalnego członka społeczeństwa, skoro władza samorządowa im to wcześniej klepnęła?
Dla mnie Owsiak to autorytet.
Chciałabym być taka jak on!
Uratował mi życie!
Gdyby nie on w szpitalach byłoby gowno!
Nie żartuj 22:53
Kundle do budy. Koniec z ujadaniem na dziś. W nagrodę dostaniecie od swoich panów dwie kości do obgryzienia. Taki gratis za zasługi w dniu dzisiejszy.