Czyli jak zwykle brak merytorycznej odpowiedzi, tylko szkalowanie.
Jej się wydaje, że jest zabawna.A jak zwykle tylko żałosna.
Fela ciemniak może trzeba zastosować PLAN B aby zniszczyć orkiestrę ?
Ile Owsiak zarobi w jeden dzień? Czy ktoś wie?
09:35 - często zaglądasz innym ludziom do ich kieszeni? Może pochwal się, ile sam zarabiasz dziennie?
Felice 00:55 Polska już raz wstrzymała oddech po zabójstwie Adamowicza w Gdańsku, kiedy to na drugi dzień kokieteryjnie Jurek wbił nóż w nasze serca i oznajmił, że wycofuje się z WOŚP. Lament był i bicie czołem o posadzkę w pewnych kręgach. Na szczęście po kilkudniowym upajaniu się tym lamentem wyszedł ON - sprawca tych łez jak czarna Ines i oznajmił, że jednak nie może nas zostawić. Polska złapała oddech:))
Życie, w przeciwieństwie do tekstów znanych piosenek, pisze zaskakujące scenariusze, zwłaszcza, gdy za kreślenie Słów bierze się wreszcie mistrz nad mistrzami - Bóg - po serii dopuszczania działania w życiu człowieka tego drugiego... który mami, który kusi. A wówczas upadek człowieka, który nie wyciągnął w porę nauki z poprzednich lekcji życia, będzie ogromny. Tak ogromny, jak ogromny będzie piedestał, na którym dotychczas stał.
Dzisiaj święto Świętej Rodziny, a więc i tych rodzin, które Jurek swoją działalnością ze świętości latami odzierał zabierając im pokój, niszcząc więzy między rodzicami i dziećmi, wywołując łzy w oczach niejednego ojca i niejednej matki płaczącej nad dzieckiem, które szło w swoim życiu z hasłem na ustach:"Róbta co chceta".
Felice i ciemniak ewangelizujecie,jesteście tacy wierzący,miłujący bliźnich.Zamiast wskazać zbłąkanym drogę prawdy(nawróćcie Owsiaka na jedyna słuszną opcję),to szkalujecie go,ubliżacie,cynicznie drwicie z niego.Czy takie zachowanie przystoi chrześcijanom?Odpowiedzcie,czy tego chce wasz pan Jezus Chrystus?
Gościu 11:30 to nie drwiny tylko stwierdzanie faktów podane w nieco humorystyczny sposób:))
Szkoda, że nie był na tyle honorowy by dotrzymać swojej obietnicy. Kasa była ważniejsza, wiedział ile na tym straci.
Podsumowując nie wspieracie bo nie, wysuwacie zarzuty które są nie poparte faktami. Macie teraz aparat państwowy po własnej stronie który nijak nie może znaleźć chodźby źdźbła nieprawidłowości w fundacji. To o co chodzi tak naprawdę bo nie rozumiem. Czy to ja jestem dziwny czy to wy macie coś nie tak pod deklem.
Nadal brak merytorycznej odpowiedzi.
Tyś zaś z prawdy, wszak tak twierdzisz. Weźcie to stąd.
Felice,proszę o odpowiedź na pytania zadane o 11:30.
Zaraz napiszę że Bóg bla bla i coś tam coś tam