Znam mężczyzn, którzy dają innym mężczyznom, to po co to tłumaczenie? Nie ważna płeć, ważny jest żar uczuć i nie istotne, kto z kim śpi, byleby się wyspał:-)
Ja się takimi brzydzę 14:32 ale skoro Ty znasz i lubisz to twoja sprawa ;)
A ja się brzydzę hipokrytami, udającymi świętych.
Nikogo nie udaję i nie jestem świętym, hipokrytą tym bardziej nie. Dlatego wrzucę na Owsiaka.
a ja leję na czarną klechę i wolę dać na wośp bo gdyby nie to , to jedyne co byśmy mieli w szpitalach jedynie światło a nie sprzęt do leczenia ludzi, dziękuje za uwagę i pozdrawiam spinaczy
No wszystko gra 15:13. Tyle tylko że Ty kiedyś i tak przyjdziesz do kościoła i będziesz żebrał o sakramenty, dla siebie albo Twoich bliskich. To jest właśnie hipokryzja.
Aha czyli łaskę księży kupuje się jednak za pieniądze. Myślałem że wystarczy być uczciwym.
Jurek zbawca służby zdrowia ha ha ,ha ile kupił tomografów ,rezonansów zestawów operacyjnych ?
To, co jest kupowane z Owsiakowych pieniędzy nie stanowi nawet 1% wyposażenia szpitali więc się nie ośmieszaj.
kto żebra ten żebra ja nie muszę .
Tak, żebyś się potem nie zdziwił jak będą problemy. Nie jeden się tu żalił na forum, to właśnie tacy jak Ty.
Bardzo dobry link Antek. Pierwszy raz się z Tobą zgadzam ;)
nawet nieumiesz matole napisać pisze sie disco polo