Felice,więcej skromności,ta cecha jest ci wyraźnie obca.Napawasz się ilością wyświetleń?Cóż,pycha i chciwość szepczą:Felice pisz dalej,osiągnij milion odsłon,a wtedy będziesz kimś.
Ciemniak,spowiedx ,jej forma jest tak samo dwulicowa jak ty.Gardzisz ludźmi,ale podświadomośc każe ci to robic,bo wiesz,że spowiedź oczyści cię ze wszelkich świństw.
Zacznij się przynajmniej jakimś nickiem podpisywać, bo nie wiem czy odpowiada lewak-ateista, czy niedoszły ksiądz.
Nie ja będę kimś...to chwała Pana naszego Jezusa Chrystusa ma wzrastać.:))
I znowu zepsuła wątek. Zapomnieliście, że mieliście nie dyskutować z ową osobą?
Wy naprawdę uważacie, że jak chrześcijanin to kretyn, idiota i ociężały umysłowo inwalida intelektualny. No to mylicie się, szanowni lewacy. Jeżeli drogą do zbawienia twojej duszy będzie nastawienie przeze mnie drugiego policzka - nadstawię je. Ale jeżeli wszystko będzie wskazywało, że jedynym ratunkiem dla twojej duszy będzie danie ci w zęby - to uczynię to z braterską miłością.
Odbieglismy od tematu,bo wątek jest o czym innym.Za kilka dni zbieramy pieniądze na ratowanie ludzi.Nieważne czy to będzie katolik,ateista,lewak,LGBT.Będziemy ratować ludzi ,i to się liczy w tym zwariowanym ,pełnym kłamstwa i znieczulicy świecie.Do zobaczenia na ulicach ludzie.
Ja staram sie pomagać ludziom cały rok a nie wtedy gdy jest to głośne medialnie.Owsiakowi nie dam grosza bo podzielił Polaków.
Według mnie zjednoczył jak nikt inny.To niestety kochana władzunia dzieli,najpierw nie emitując finału WOŚP w TVP, wymuszając aby PKO przestało prowadzić konto WOŚP, wpływajac na policję, żołnierzy i strażaków,którzy pod początku byli z WOŚP aby zrezygnowali, strasząc sankcjami służbowymi. Wiele by wymieniać. Porobiło się, niestety
A kto płacił za tę policję, strażaków i wojsko? Wy?
Nie mogli byc w wolnym czasie w studiu?
Ja pytam się o ich obecności podczas imprez organizowanych przez WOŚP. Kto za to płacić? Za różne pomysły - przelot wojskowym samolotem, pokaz sprzętu strażackiego itp., ochrona imprezy przez policję. To są koszty, które podejmowało państwo - zamiast te środki bezpośrednio przeznaczyć choćby na pomoc szpitalom, wydawano je na wspieranie akcji, która podobno tym szpitalom miała pomagać. To tak jakbym, zamiast kupić ci talon na 10 obiadów w jadłodajni, przesłał te pieniądze na fundację, która po drodze część pieniędzy by przejęła jako koszty swojej działalności i z pozostałych pieniędzy wykupiła 7 obiadów. Sens? Logika? Trzy obiady, może to nie dużo - jeżeli tak, to spróbuj przez 3 dni nic nie jeść.
A teraz nie wydaje i co? Służba zdrowia leży i kwiczy. Za to Pisowcom kieszenie puchną.
Puchnie to ci głowa. źródło: Puls Medycyny
https://pulsmedycyny.pl/ponad-97-mld-zl-na-ochrone-zdrowia-w-2019-roku-951174
Ponad 97 mld zł na ochronę zdrowia w 2019 roku
I co z tego? Ile oddziałów szpitalnych zamknięto a ile calych szpitali? Powiedz kiedy tak było? Jeszcze nigdy!!!!
I co z tego, że wydatki na służbę zdrowia z roku na rok rosną? A g.... idioto.