Szybko kupuj kasę, bo na kolędzie dostaniesz tylko uścisk dłoni parafian.
Na FB hula akcja - nie karmię owsika i mrówki całej.
Jak się obejrzy zachowanie Jurka, gdy zadawane są niewygodne pytania to można wyciągnąć wnioski. Byś może różne. Ja wierzę, że ludzie mają rozum. Kilka lat temu sama wrzucałam do puszek... Tylko krowa nie zmienia poglądów.
Nie ma co go hejtować znalazł człowiek sposób na siebie i tyle nikogo nie zmusza do dawania ,jeden minus to właśnie kreowanie go przez media na mesjasza służby zdrowia wcześniej czy później nie wyjdzie mu to na dobre .Akurat to jest moje zdanie nie dawałem i nie daje .
Nikt go nie hejtuje. Piszemy tylko że już nie dajemy się nabierać na jego dobroczynność.
Z roku na rok mniej osób daje. To, że kwotowo wychodzi więcej wynika ze zwiększenia cen i zarobków.Gdyby Owsiak nie bawił się w politykę zebrałby znacznie więcej.
11:14. Aż takim jesteś kretynem? Niewiarygodne. Jak ty to wymyśliłeś? Ale dawaj dalej zawsze masz sukcesy i kolejne rekordy Owsiaka na koncie, to i teraz będziesz niezawodny. Mnie to pasuje i cieszy.
Szacun i ukłon w stronę największego
Polaka! Owsiak jesteś nasza duma narodowa!
Nie wiem dlaczego wciąga się do tego "interesu" harcerzy. Harcerze to nie własność Owsiaka ani lokalnych polityko-harcmistrzów.
Gościu 18:58 nie nadużywaj wielkich słów, bo brzmi to jak bluźnierstwo. Chyba największego cwaniaka.
19.46 a dlaczego do obstawy miesiecznic uzywano policji? To nie wlasnosc kaczora
Kocham Owsiaka za to co robi dla kraju!
Masz racje gościu z19:46!
Oni ci nue odpowiedzą bo nue wiedza!
A harcerzy się nie wciąga!
Sami chętnie się zgłaszają!
Sami z własnej woli chcą!
Widziałeś w dzisiejszych czasach
żeby dzieci czy młodzież dała się
w coś wciągnąć? To ich wybór!
Którego kraju?
Ciemniak nie udaj głupa,lepiej daj Owsiakowi.
Dobrze napisane. Dzieci zbierają do puszek myśląc, że dla chorych, a jak sam napisałeś, okazuje się, że to dla Owsiaka.