i jeszcze K Pawłowicz żrąca sałatkę na sali sejmowej pełna kultura
Jak żrą panie nowoczesne, to wyłącznie z kulturą.
A jak pajac po stole skakał w poszukiwaniu słoika - to dopiero kultura.
To pytanie do administratora, nie do mnie. Zwuczajnie nie mogę się zalogować na ten nick - że niewłaściwe hasło, że nie ten adres mailowy przypisany do nicka. Cała tajemnica.
Po prostu musisz od nowa nick założyc. Po awarii bazy forum wszystkie stare nicki zginęły.
Ja tego nie neguję...źle mnie zrozumiałeś. Wierzę ci. Zastanawiam się tylko nad celem tego, o ile było to celowe.
Ok. Nie było pytania. Mam swoje przypuszczenia...potrafię łączyć fakty...te znane z forum i z własnego życia.
Jak próbuję zalogować czy zarejestrować się na stary nick to wysyła info, że nick jest już zajęty.
Być może ktoś wykorzystał zaistniałą sytuację i przejął Twój nick, na złość. Zablokował żebyś nie mógł z niego korzystać. Jak widać, niewiele mu to dało. Pozdrawiam ;-)
Być może. Cenzura w tym mieście nie jedno na imię.
Aż tak to chyba nie. Zbieg okoliczności, awaria forum i złośliwość któregoś z użytkowników, który wykorzystał sytuację.
Widzę, że konto założyłeś w tym samym dniu co ja. Tu nie zwlekałeś...w przeciwieństwie do korzystania z niego. Czy chodziło o względy ambicjonalbe?
Miałem dość działania forum w starym stylu.