Coś Ci się pomyliło.
"(...) otrzymaliśmy ministerialne wsparcie dla „Wielkiego Ognia” w wysokości 50 tys. zł - mówi Jacek Kowalczyk, dyrektor MCK. (...) a w przyszłym roku uda się nam uzyskać większą kwotę dotacji na ten cel (...)"
Nie wiem za co te pieniąze i jak to jest w branży muzycznej a Ministerstwem Kultury (taki3e dofinansowanie imprezy?) ale teraz ciężkie czasy więc trzeba zaciskać pasa... Czasy "celebryta plus" już nie powróca... ale niektórzy mieli honor i nie wyciągneli ręki państowe pieniądze. Pan Gliński za to odpowiadał - on to rozdawał... szkoda, że tak rzadko widzimy naszych polityków w jarmułkach ;-) Boją sięzagrać z narodem w otwarte karty czy jak?
12:26. Nic mi się nie pomyliło, a raczej ty sam nie wiesz, co pisałeś i piszesz bez sensu, ładu i składu. Na moje oko przedłużenie renty dostaniesz bez problemów, ale dlaczego my mamy się z tobą męczyć, nie dosyć, że się składamy na ciebie? To chyba już wystarczy tych twoich "mundrości"???
Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to Ci odpowiem, choć nie muszę w ogóle z Tobą rozmawiać. Bo niby z kim? Z jakimś anonimowym internautą, a może nawet trollem internetowym? Nie pobieram żadnych świadczeń z ZUS i nigdy nie pobrałem z ZUS ani złotówki. Wybaczysz ale ja Ciebie nie będę pytał na publicznym forum ile razy w roku odwiedzasz proktologa bo to jest Twoja sprawa i ewentualnie Twojego lekarza prowadzącego. Mnie to nie interesuję. Temat tyczy się muzyki, artystów, koncertów itp. Chcesz rozmawiać o medycynie to załóż sobie inny wątek i tam pisz - ale najpierw się upewnij czy w ogóle masz coś merytorycznego do powiedzenia w tej materii.
12.26 zaciskanie zaczniemy od wyslania do roboty wszelkich nierobow socjalnych
15.32 czekam az sie ze swoja starą zglosisz, dostaniecie skierowanie od razu
Ten skiba nadaje sie do spiewania jak wol do karety....wokal jego tak brzmi jakby,,sierp z doopy ciagnął,,
Skiba to ten co śpiewał, że: Polacy rasiści, każdy to powie i nikt tu nie lubić czarny człowiek?
Polacy antysemici, każdy to powie i nikt tu nie lubić koszerny człowiek:D
Ten co spiewa złoty warkocz o Begerowej z Samoobrony, koalicjanta Pis
Jest wielki ogień to trzeba sprowadzić wielką straż pożarną.
Aleś Skibie dokopała, "meduzo" z innego wątku. Chłop się pewnie załamie po twoim wpisie:)))
Skiba jest bardzo inteligentny. W żopie ma takie lokalne płastugi.
Wiem, że Paweł Kukiz śpiewał: Posłanko Beger! Koń owsa a ja Ciebię:) I, że ponoć miała coś w oczach...