Dla każdego w Ostrowcu coś się znajdzie. Wystarczy wyjść z domu i przestać trollować.
Forumowy, ty na naszym forum jesteś od 2020r.(sprawdziłem). Popatrz, jaki zbieg okoliczności......
A ja jaj aleś mi dokopał tym ignorantem. Leżę i już się chyba dzisiaj nie podniosę. Jak się bywa na Mazurach, pływa po jeziorach, to się zna szanty i tych, co szanty śpiewają, prawda? A potem można ich zaprosić. Szanty, to muzyka dla specjalnych koneserów, bo nudy i bez sensu, ale ja ignorant, co mogę wiedzieć? Jak to jest w naszym mieście, wystarczy napisać niewinny post na temat tego, jak by się ludzie chcieli bawić, albo co by chcieli zmienić i już się dostaje wiadro pomyj na głowę i to tak w godzinach urzędowania? Ja nie wiem, jak to traktować? Niektórzy widocznie są nietykalni. Już się kładę z powrotem po tym ciosie i nic nie mówię. Taki jestem pojętny, szybko się uczę - morda w kubeł, bo jak nie to........
To w przeciwieństwie do Ciebie. Ty nigdy nie jesteś w formie. Jest jeszcze jeden subtelny szczegół - mnie za moja formę, lub pomimo jej braku, nie płacą. Poza tym, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
Mnie płacą? Aha.
Wracając do tematu - marudzisz na szanty, a przecież było i coś dla Ciebie! Występ Koła Gospodyń Wiejskich...
No, takiego z podostrowieckiej wsi, gdzie twoje korzenie.W mojej rodzinnej wsi nie ma takiego koła i dlatego muszę oglądać twoje badziewie.
Wyjątkowo mała musiała być ta Twoja wieś. To widać, bo chcesz zmieniać wszystko w tym mieście. Nie łatwiej byłoby na nią wrócić i przestać zalewać forum żalami?
18:29. Cierpliwie znoszę Twoje impertynencje, ale w końcu stracę cierpliwość i może być niemiło. Musisz mieć wiele tupetu, aby kogoś, kogo nie znasz nazywać ignorantem tylko dlatego, że ośmielił się zaproponować jakąś formę rozrywki dla mieszkańców - zero kultury i jak to się ma do instytucji, w której pracujesz Miejskie Centrum Kultury? To chyba jakieś nieporozumienie, Ktoś bez kultury w takiej firmie?
Niedługo wybory samorządowe, obietnic bez końca będzie. Amfiteatr w parku ostrowieckim przebije ten w Sopocie czy w Opolu. Po wyborach, powrót na łono forum i tak w koło.
Najpierw stworzyć publikę a później dach. Po co dach na jedną w roku imprezę? Kto to kupuje cały browar aby napić się piwa ??? Logiki trochę i dużo pracy i zaangażowania nie tylko przedwyborczego ,pod publikę, do kamer.