Był na sprzedaż kiedyś, ktoś kupił i ma.
Właśnie ktoś kupił i gnije, jakiś pomysł na mlyn
Jest działka, zaaranżować wg. otoczenia. Czy wszystkie starocie mamy czcić? Istnieje pewna granicą estetyki. Gdyby to był młyn z czasów rzymskich, podlegałby ochronie z mocy prawa. Teraz? Jak uważacie!
Następny pacan, co by wszystko burzył i aranżował podobne cudaki do tego przy rynku.
15.20
Wszystko się zmienia. Ciekawe czy chciałbyś Ostrowca z 1921 r.? To tylko 100 lat, a jakie zmiany. Jeśli chcesz mieszkać w skansenie, proponuję Tokarnię, oraz kostkę brukową na Sienkiewicza i pompę ręczną przy dawnej straży na Aleji 1-go Maja?
15:57, nie sil się na szydere, bo ci to zupełnie nie wychodzi. Mistrzem riposty też nie jesteś. Idąc twoim tokiem myślenia, to żadne miasto nie miałoby odrestaurowanych zabytków, starych budynków użyteczności publicznej. Sąsiedni browar, który przez lata straszył, też wielu podobnych tobie chciało wyburzać, a jeden z mądrych inaczej prezydentów, chciał tam supermarketu. Domyślam się, że ty jeden ze zwolenników"nowoczesności" typu, powstająca przy rynku" nowoczesna" stodoła, która pasuje tam jak pięść do nosa.
Chyba go kupił jeden z najbogatszych ostrowczan
Czemu się martwisz o czyjś prywatny majątek?
Odkup i działaj, a nie "niech zrobi".
Wieża podlega przeglądom budowli, długo nie była używana. Zgłosić do Nadzoru Budowlanego, zrobią przegląd i postanowią. Czemu całe forum i O-c ma myśleć co z tym zrobić? Zrobi kto powinien.
Czemu ja? Mnie to rybka. Niech zgłosi esteta, któremu przeszkadza widok wieży psujący wizerunek miasta.
Estecie nie przeszkadzaja anteny operatorow komorkowych na kosciolach?. Jak to wyglada
Gościu 21:40 nikt tu nic nie zgłosi, bo to jest miasto ludzi, którzy swoim poddaństwem i posłuszeństwem władzy i lokalnych oligarchów przypominają poddanych Putina.
Nie martwię się oczyjs majątek, tylko jak kupił to niech dba, bo narazie to gnije, a można fajne klimaty tam zrobic
Narazie nie mam majątku ale jak będę miał to odkupię i zrobie