Czy ktoś wie czy w Ostrowcu jakaś fryzjerka
maluje włosy naturalnymi ekologicznymi
Preparatami! Nie mogę już tej hemii
bo mi bardzo włosy niszczy a mam już
siwe odrosty i nie ładnie to wyglada!
Pomóżcie dziewczyny!
Ciężko farbować włosy bez chemii. Podobno lepiej rozjaśnić niż farbować ciemnymi kolorami bo one bardzo oblepiają włos.
jak masz ciemne to zawsze możesz sobie spróbować zrobić szampon z orzechów
Chodzi o jasne włosy!
Ggybym miała ładne odrosty jak niektóre panie
To nie musiałabym malować,ale moje odrosty
Wyglądają okropnie!
Stosuj raz w miesiącu naturalną odżywkę : żółtko,sok z cytryny,łyżeczka olejku rycynowego,nałóż na głowę zrób turban z ręcznika i trzymaj tak parę godzin,potem spłucz. Na końcówki tez troszkę zawsze olejku jak sie rozdwajają. Mnie pomogło,a maluje odrosty przec. co 3 tyg. Dwa lata temu to myslałam że wyłysieje,bo mam już wszystkie siwe wlosy i odrosty są ohydne. Spróbuj, mnie pomogło.
Ooo tak, mnie też brakuje takiego miejsca. Jestem zafiksowana na punkcie naturalnych kosmetyków, nie nałożę na sobie nic dopóki nie przeanalizuje składu. Wiem, że w większych miastach są wegańskie salony fryzjerskie, u nas niestety chyba nie nastąpi to nigdy... bo kto by tam poszedł? Ty i ja?...
ja używałam biokap przez całą ciążę do włosów blond i polecam
Co to jest ten biokap I gdzie kupic?
Slicznie dziekuje wam za Porady!
Polecam salon fryzjerski na os. Pułanki "Loczek"
Gdzie kupić biokap?
W której aptece? Bo pytalam w kilku I nie maja?
Sama mam problem z wypadaniem włosów i zastanawiam się nad sposobami aby to wypadanie włosów ograniczyć. Czy macie jakieś skuteczne metody?
Biotynox 10, serio działa. Moja fryzjerka jest pod wrażeniem, nie dość że mniej wypadają to mnóstwo baby hair rosnie.
Też mam problem z lecącymi włosami, nawet zakupiłam specjalnie szczotkę z dzika (Rossmann) i Olivie Garden Finger Brush (z samymi igiełkami) i niestety nadal lecą jak rozczesuje je na mokro (dziś użyłam pierwszy raz). Badania chce zrobić, ale za jakiś miesiąc bo dziewczyny radziły by poczekać po odstawieniu proszków anty.
No i postanowiłam sprawić sobie kosmetyki do włosów Delpos: https://delpos.pl/ Ponoć seria daje bardzo dobre rezultaty jeśli chodzi o wypadanie włosow. No coż, przetestujemy :)