Ale mowa o panisiach niepracujacych i odrzucajacych oferty pracy, nie umiesz czytac ze zrozumieniem? 10.50
Umiem czytać ze zrozumieniem i widzę że w większości wypowiadają się tu zazdrośnicy, którzy na ten program się nie załapali.
Tak zróbcie sobie strajk 8 marca i dodajcie Nie 500plus...Tylko Nie bo co??wszyscy umiemy czytać ze zrozumieniem i wszyscy ci tlumacza ze pracują i otrzymują świadczenia a ty się nakręcasz i wkolo to samo piszesz.Jesli zabiorą to najbardziej ucierpi klasa srednia bo jesli im zabiorą to więcej do kieszeni i podzialu będą mieli politycy i jeszcze raz ludzie przy władzy.Zrozum to człowieku wreszcie bo juz mi się nie chce tego tłumaczyć no nie mam sily a ty taki mono i monotematyczny jesteś.
Ale oczywiście ten strajk wymyslily sobie kobiety z PO bo nikt inny by na taki pomysł nie wpadł.I nie dajcie sie omamić ze to robią emancypantki lub inna organizacja wolnościową.Bzdura.Pod pkaszczykuem strajku upolitycznienie jak nic.
Paniusiom co to oferty pracy odzucaja??hahaha pytanie brzmi a kto im takie oferty przedstawił?chyba Ty.zejdz na ziemie Z tych oblokow i przestań marzyc.Ostrowiec ma takie aspiracje ze owszem może i jest kilka ofert ale jak pleców nie masz i poparcia to masz figę z makiem.A jakiz wybór??w twojej glowie.
dzieci sie wiecej nie rodzi, dzieci nie maja lepiej za to rodzice sie bawia
Gość z 6:57,może twoje dzieci lepiej nie mają,może ty i twój mąż lepiej się bawicie,ale nie mierz wszystkich rodzin przez pryzmat swojej :) Bo moje dzieci mają duuużo lepiej dzięki tym pieniądzom.
moze 20% ludzi przeznacza pieniadze tylko dla dzieci, czy im odkladaja na przyszlosc czy cos takiego, ale z 80% ludzi przeznacza pieniadze dla siebie typu nowe meble, samochody itd z moich znajomych kazdy tak robi, dla dzieci nic sie nie zmienilo, jest nawet gorzej bo wyjezdzaja czesciej na wycieczki sami, a dzieci u dziadkow...
Jak wyliczyłaś te 80%? Hę? Ja owszem wyjeżdżam częściej i już nie patrzę, że drogo, że może na baseny termalne nie idźmy. Teraz stać nas na wyjazdy ale zawsze z dziećmi. Dzieci mają wreszcie nowego laptopa, dobrą drukarkę, aparat fotograficzny a wcześniej borykaliśmy się z decyzją długo i zastanawialiśmy się co naprawdę jest konieczne.
Moje również mają dużo lepiej dzięki temu programowi. Dlatego zawsze będę bronił tego rządu bo wreszcie zrobił coś dla ludzi.
Moje również. Już nie waham się nad zakupem butów za 300zł czy nad wycieczką za 400zł, albo obozem latem. O wiele lepiej jest mieć jakieś wsparcie.
Pewnie wczesniej bedzie ogloszone.Ja tez uważam ze program zmienił bardzo dużo oczywiście na lepsze nieoceniona pomoc.Jednak próg dla jedynakow powinien być zwiększony bo czasami przekracza 1zl i juz dzieciak nie dostaje a ten który ma 2 i 3 i dalej niezależnie od dochodu wiec tu bym doprecyzowal.Ale sama pomoc super.