Ze wzgledu na Brexit i rychly powrot wielu tysiecy Polakow do kraju, szykujá sie znaczace zmiany w tym pogramie. Proponuje sledzic temat na bierzco i przypadkiem nie zwalniac sie z pracy.
19.56 to sie do roboty wez, ten program sie nie sprawdzil bo w ogole nie rodzi sie wiecej dzieci a tylko przybywa bezrobotnych kobiet, wystarczy sprawdzic statystyki
Program się sprawdził bardzo dobrze. Ubóstwo wśród dzieci zmalało drastycznie. Rodzi się też ich więcej.
Niech sie rodzi, ktos musi splacic kredyt zwciagniety na program.
Splaca bogaci biznesmeni!!!i cala elyta na pewno nie ty niech cie glowa o to nie boli.
Haha tak Po z Nowoczesna szykuja Pakiety tylko dla najbogatszych Polakow 800 plus bo przezyc nie moga ze biedniejszym dzieciom sie ciut lepiej powodzi i ze wreszcie niektore dzieci mogly pojechac nad polskie morze bo jak do tej pory nie mialy takiej sposobnosci.
Jezeli taki mlody wyrosnie na bogatego biznesmena to tylko sie cieszyc bo splaci za kilku.
A czy rzad nasz kochany monitoruje w jakich rodzinach rodzą się dzieci? Coś nam takie wrażenie z obserwacji, że brzuchate to raczej są w tych rodzinach gdzie żadne z rodziców pracą się nie hańbi... za to oboje palą papierosy... I to wcale nie skrętuszki czy najtańsze przemysłowe... Palenie czy picie przez matkę przyszłą z brzuchem pod brodą nadal nie jest zabronione i karalne... Ona jeszcze dostanie kasę na papierosy... A potem na leczenie dziecka oczywiście. Bo taki malutki i chory się urodził bidulek... Zawsze uważałem, że pomoc rodzinom powinna być wyłącznie poprzez zwolnienia podatkowe! Wysokie zwolnienia podatkowe na niepracujących członków rodziny. I bardzo losowe, starannie sprawdzone przypadki wymagające pomocy zasiłkowej. Inaczej pasiemy i będziemy paść patologię.
Jeśli masz takie tylko obserwacje to widocznie w dziwnych kręgach się obracasz gościu 04:59. Ja widzę z goła coś innego.
gdzie ty widziałeś te ubóstwo ?
Ty z 4.59 Dlaczego doszukujesz sie tzw patologii w rodzinach o niskimstatusie materialnym?ze niby te tylko mamy pala i to nie jakies fajranty tylko pewnie Davidoffy??i pewnie wszystkie zasilki przepali a zyc bedzie powietrzem.Ty moze bardziej skup sie na obserwacji rodzin zamozno-patologicznych??gdzie matki kopca i pija kulturalnie tak zebys ty o tym nie wiedzial.Doszukuj sie patologicznych zachowan u milionerow ktorzy nie spia a mysla bo dostac swiadczenia chociaz maja grube miliony ale ty nie wciubisz tam nosa bo bys na dzien dobry dostal pstryka w nos.A wiesz dlaczego bo tacy pseudo obserwatorzy zyczliwi donosiciele nie sa mile widziani.
01.14 spij a nie ujadaj bo do pracy trzeba wstac, wlasnie takie jak ty trzeba regularnie kontrolowac
oj zazdrosniku nie spisz jeszcze? ??a kto do pracy wstanie?ja nie muszę bo co miesiąc mam wypłatę z mopsu