Spoko. Ja glosowalem na PIS - jestem totalnie przeciw takiemu programowi 500+. Ta kasa powinna byc dodatkiem na kazde dziecko albo w formie obnizki podatkow, albo dodatku do pensji. Jesli ktos nie pracuje to nie powinien pobierac. Jeste pierwszym z bylych wyborcow PIS ktory zaglosuje na PO jesli obiecaja zniesienie tego programu.
Takie kity to wciskaj komu innemu gościu 11:31 ;) Zmartwię Cię, nawet PO nie ruszy tego programu i to z dwóch powodów. Po pierwsze baliby się a po drugie już nigdy nie dostaną się do władzy :)
akurat sie mylisz z 12.20 :) 500+ bedzie, ale w innej formie, a pis nie ma szans, po wejdzie
To Ty się mylisz. PO nie ma żadnych szans na władzę a PIS będzie jeszcze rządził długo. PO przez osiem latach rządów nic dla ludzi nie zrobili a dodatkowo wyprzedali wszystko co nasze. Ludzie nie są głupi żeby znowu ich dopuścić do koryta. Tym bardziej że jest coraz lepiej. Prognozy są bardzo optymistyczne http://niezalezna.pl/96083-agencja-moodys-uciszyla-opozycje-jest-coraz-lepiej-wyzszy-szacunek-pkb-na-2017-rok
Do 6.42 ujada to pies to po pierwsze.Po drugie skontrolowac to moga ciebie i to dokladnie.I jeszcze regularnie.
Szykuja sie scislejsze kontrole, poczytajcie dxisiejsza wyborcza. Liczba kobiet ktore zrezygnowaly z pracy siega 1,6 mln, bezrobocie stale rosnie.
Bezrobocie akurat malej, nawet agencja ratingowa to potwierdziła więc daj sobie siana z takim tekstami gościu 04:50. Tam, gdzie są niskie zarobki kobiety rezygnują i bardzo dobrze. Dość wyzysku.
Za to pis przex dwa lata zadluzyl kraj 3 x wiecej niz po. Na szczescie to dxieci 500+ beda splacac te dlugi kiedys. Pis leci na leb na szyje toruń rowniez.
Czytalem artykul o 500+, bardzo dobrze, skonczy sie wyludzanie. Jeszcze te co nieslusznie pobraly powinny zwrocic
Do 7.00 nie zapal sie czasem z tej zazdrości.Co za naród za naród!co za kraj o pare groszy w lyzce wody jeden drugiego by utopil.Weź się człowieku nie ośmieszaj bo jak wyludzaja miliony to nic nie mówisz??Idź do wielu instytucji i powiedz im ze niesłusznie pobierają twoje pieniadze zobaczysz co ci odpiwiedza.
16.36 Do roboty sie w koncu wezmiesz
Do 9.39 taa może do trzeciej roboty pójdę?tak mi radzisz??ty to masz głowę nie od parady.