W roku 2014 byłam na bezpłatnym wychowawczym do pracy wróciłam w połowie 2015 czy dochody z roku 2014 będą brane pod uwagę
decyzje maja być końcem maja lub dopiero w czerwcu tak mi powiedziała pani
14:31 będą brane. Musisz wziąć od obecnego pracodawcy zaśw. o zarobkach za pierwszy, pełny miesiąc przepracowany, po powrocie do pracy
Czy dostał już ktoś telefon o decyzji 500+ ?
Już? Ale dzwoniłaś do MOPSu czy sami do Ciebie zadzwonili? Szybko jakoś
pewnie jej decyzja poczta przyszła
Rzad i lokalny samorzad powinien wam zapewnic prace za normalne pieniadze a nie jakies gówniane 500 zł na dziecko dawać, jeszcze sie z tego cieszycie, zenada.
Mam pracę i do marca przyszłego roku będę dostawała 500zl,mam płakać z tego powodu???
jeżeli dla ciebie to żenada to po co się udzielasz na temat tego wątku.Zawsze najwięcej mają do powiedzenia Ci których to niedotyczy
ja sie zastanawiam jak mam zgłosić zmianę, skoro przy mojej pracy co miesiąc mam inne zarobki......... za 2014 rok mam zbyt duże dochody, ale w 2015 była utrata, teraz znów będą dochody, ale balansujące na granicy tych 800 zł na osobę, więc nie wiem, co miesiąc będę latać z dokumentami?
Mam pytanko czy jak jestem zameldowana poza gmina Ostrowiec ale mieszkam w Ostrowcu to wniosek tutaj w mops czy tam gdzie meldunek?
Skladasz tam gdzie mieszkasz ja mam meldunek po za Ostrowcem a mieszkam w Ostrowcu i tutaj skladam jedynie co bedziesz musiala jechac do gminy po zaswiadczenie ze tam u siebie w gminie nie bedziesz sie ubiegala o swiadczenie