Jejku ludzie co wy wypisujecie, naprawdę aż się coś robi jakie brutto jakie do reki. 500 to 500 (bez opodatkowania)
Zadnych faktur nie trzeba kurde ludzie poczytajcie trochę
Ja wczoraj skladalam wniosek i powiedziano mi, ze gdzies w polowie czerwca i ja mam dzwonic pytac a nie poczta przyjdzie
ja wczoraj skladalam i powiedziała mi ze pod koniec maja decyzja będzie i ze do odbioru tak jak rodzinne
Wnioski do odebrania na tej samej zasadzie, co przy Rodzinnym. Zadajecie pytania, jakbyście czytać nie umieli i nie mieli dostępu do neta.
moja kolezanka juz decyzje odebrala i dzis pieniazki na koncie miała tak wiec to zalezy od gmin-gopsow,mopsów.tak wiec niekoniecznie na tej samej zasadzie co rodzinne.
A nie wiecie
jak to jest w 2014 dochod mi przekroczyl, ale 2015 byla utrata wiec otrzymam, ale w 2016 dochod bedzie. Nie przekroczy 800, ale bedzie. I w takiej sytuacji zabiora te 800 czy jak. Bo rodzinne mi tak kiedys zabrali.
jak bierzesz rodzinne to nie trzeba zaświadczenia chyba że sytuacja finansowa się zmieniła .
Wiem bo juz zlozylam, ale nie wiem czy sensownie.Bo zanim bedzie decyzja to bede miec prace idochod wprawdzie mi nie przekroczy 800 na osobe, ale juz nie bedzie utracobego tylko uzyskany
jak tam jesli macie juz decyzje to którego składaliscie wniosek dajcie znac pozdrawiam:)