którego pobieracie rodzinne 25????kazdego miesiaca?
Ale te godziny przyjmowania od 10 to jest przegięcie. Ludzie też pracują, a żeby coś załatwić to trzeba wolne brać, zwłaszcza jak się dojeżdża kawałek drogi, a i jak kilka osób przed tobą.
To jakoś dziwnie to jest. Piszecie że już macie decyzję a w mopsie mówią że żadnej decyzji jeszcze nie wydali w Ostrowcu. Klamiecie jak leci
Gościu z dziś 08.28 panie w tam są od tego żeby wytlumaczyć jak wypelnić wniosek nikomu laski nie robią powtórze TO JEST ICH OBOWIĄZEK powinny nawet ci zaznaczyć gdzie jakie pola jak nie wiesz co i jak nie mają prawa obgadywać petenta ,że nie umie wypelnic wniosku.Cóż to za osoby pracują tam w tym O-c??Masakra jakaś urzędnik jest dla ludzi a nie od siedzenia i wzdychania.
Kurde bez przesady wniosek wypeniony jako wzor.jest na tablicy przy pokoju wiec nie burz sie bo tam.jest wszystko opisane... a na drzwiach pokoju pisze zeby wchodzic z wypelnionym.wnioskiem wiec panie tam pracujace nie sa od tego zeby wypeniac z toba wniosek w pokoju tylko przyjmuja wniosek nie?
Sama dzwonilam i się pytalam bo jak czytam te bzdury że już niektórzy mają decyzję to aż mnie mdli. Wniosek złożony 1 kwietnia.
A jest ktos z gminy Kunów co odebrał juz decyzje a pieniążków jeszcze nie przelali ?
Czy dostał ktoś rodzinne dzisiaj? Bo zawsze dostawałam wczesniej, a dziś nie ma. I niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym pobieraniem, czy nie za dużo pobrane........