składałam decyzje 1 kwietnia , pobieram rodzinne i wlasnie dzis odebralam decyzję
Mają w Mops co trochę awarię systemu i może dlatego nie pokoleji to idzie :-(
Dzwoniłem wczoraj bo składałem wniosek 1 kwietnia przez bankowość internetową i dostałem informację że wnioski składane przez internet na razie nie zaczęły być jeszcze rozpatrywane. Jak będzie decyzją to dzwonią do interesanta.
koleżanka dzwoniła do pokoju to powiedzieli jej że jest 500 decyzji do wydania i ona dzisiaj po decyzje może jechać ja dzwoniłam na dół do informacji i facet powiedział że będą dzwonić jak będzie decyzja.. już widzę jak dzwonią do 500 osó
nie rozumiem ja bylam woraj i gadalam z facetem z informacj terz mowil mi tak samo .Sprawdzil przymnie czy jest moja z tym ze mial z 6decyzij to gdzie reszta
to czemu tak przytrzymuja te decyzje
Ja za to,złego słowa na Panie pracujące w Mops-owych referatach nie mogę powiedzieć. Zawsze,kiedy tam idę staram się traktować panie tak,jak sama bym chciała być potraktowana. Fundusz alimentacyjny,rodzinne,500+...
Poza tym,wniosek na 500 + złożyłam w zeszły piątek,dzis pani dzwoniła,że decyzja jest do odebrania. :)
to w końcu dzwonią do was czy nie?
ja składałam 1 i nikt nie dzwonił moja koleżanka złożyła później sama zadzwoniła do pokoju i ma decyzje
Cz z gminy bodzechow ktoś się ostatnio odezwał do was? We wtorek minęło 2 tyg jak złożyłam wniosek i cisza...
Wniosek zlozony 4,dzis telefon i odebrana decyzja,Pani dzwonila z nr.276 76 02.
Do mnie dzwonili z informacj 02koncowka odebralam i niby jutro ma byc przelew