A dzwonili do was ze sa wasze decyzje? Czy sami dopytywaliscie? Tez skladalam juz miesiac bedzie ale nic sie nie dopytuje nie dzwonie tylko czekam nie wiem czy slusznie.
ja dzwonilam i powiedzieli że jak decyzja będzie to sami zadzwoniła ..no już ponad miesiąc czekammm..
ja dzisiaj bylam w mopsie i pani mi powiedziala ze mam decyzje ale niejest podpisana i ze trzeba czekac na telefon.
Tak,ja mam już decyzję a nic z MOPS nie pobierałam. Mało tego,dec podpisałam w piatek a dziś wpłynęły mi pieniądze na konto.
Naprawd nie ma się co pieklić,zrobią...po prostu mają jakieś kryteria widocznie w jakiej kolejności należy wnioski rozpatrywać żeby nie było chaosu. Może u mnie zadecydował fakt,iż sprawę miałam prostą niezwykle i wielkiego wyliczania nie było. Dodam tylko,że dec.dot."na pierwsze dziecko".
a kiedy składałyści wnioski ze juz macie kase?
Składała wniosek 1 kwietnia i nie mam decyzji nikt nie dzwonił !!!!!!
Data złożenia wniosku.nie.wpływa na czas wypłaty, oni maja pewnie jakieś inne kryteria.
Dziewczyna która złożyła wniosek 4 ma już pieniążki ale ta co złożyła 1 nie ma decyzji nawet.
Ja składałam w zeszłym tygodniu i powiedziano mi ze decyzja w czerwcu ma być.
Cierpliwości trochę, jednak mają masę tych wniosków.
Skladalam 4.04,decyzje odebralam 28.04,pieniadze wplynely 4.05,na dwoje dzieci,biore z mopsu rodzinne.
Wniosek składałam 4 kwietnia, a decyzje odebrałam wczoraj.
Idź i strajkuj, 3 miesiace jest na decyzje, pewnie przyjdzie ci oferta pracy zamiast 500+
Ja składałam 22 kwietnia,dec odebrałam 29 a dziś rano wpłynęły pieniądze
Składane 19kwietnia.decyzja 28 kwietnia ale jeszcze nie mam na koncie