ponoć maja czas do końca czerwca mi Pani powiedziała,że końcem maja się pytać więc czekam
21.28 a co, robic cie sie nie chce, ale kase za darmo to sie bierze?
Do 7.53 o czym ty bredzisz?pracujemy i dostalismy 500 plus wiec nie masz pojecia wiec nie zabieraj głosu w sprawie bo pokazujesz tylko swa niewiedzę.
niektórzy nawet nie wiedzą czym jest projekt i ustawa 500 plus...ale tylko patologia i patologia i powielanie utartych schematów,dobrze ze pieniadze ida na dzieci a nie do grubych portfeli polityków i politykow i polityków.Nie boli was ze politycy dostaja krocie ale boli was ze dzieci dostały 500zl.
Bredzisz, oboje z żoną pracujemy.
Każdego boli że z ich podatków "patologia" kasę dostanie ale nie widzę wątku i pretensji, że z ich podatków nierobów i zwyrodnialców w więzieniach się utrzymuje."Ludzie" zastanówcie się zanim wam się znów uleje!
a ja zamiast tych 500 + wolałabym dostać mieszkanie i bym była bardzo zadowolona nie musiałabym wynajmować a zamiast płacić za wynajem 600 zł miałabym w kieszeni
Jak to jest...samotna matka,ma alimemty 400 zl,bierze jeszcze jakies rodzinne i cos tam na dziecko bo choruje...siedzi w domu,nic nie robi,mieszka z babcia.Jesli dostanie 500+,jej dochód po podliczeniu wszystkiego bedzie 1300 zl za siedzenie w domu..ja pracuje co dzien po 8 godzin i zarabiam 1200......
Igor a alkoholik bezrobotny, majacy wszystko gdzieś, pójdzie po zapomogę i co miesiąc dostanie ponad 100 zł na picie. A dziecku zabiorą 89 zł, bo rodzic zarabia najniższą krajową.