Na razie są rozpatrzone wnioski z 1 i 4 kwietnia.Pani ma na rozpatrywanie wniosków 3 miesiące,więc pewnie poczekamy.
Tylko szkoda ze ja skladalam 1 i nie mam decyzji i moja kolezanka tez
No ja takie info mam od pani z mops. Zawsze możecie iść same i się dowiedzieć.
Ja składałam 1 kwietnia decyzję odebrałam 29 kwietnia. Przelew za kwiecień miałam 4 maja a dziś dostałam już kasę za maj
Raczej podalam numer zwlaszcza ze rodzinne biore a tam na pewno jest numer
A jak by ktoś telefonu nie mial,no coooo takie sytuacje też się mogą zdarzyć no ludzie nie jest powiedziane,że każdy ma go posiadać no nie? To co nie zadzwonią? Jest taki urząd jak poczta no nie?Na znaczki im szkoda?
Ja składała 22 kwietnia, 29 decyzja,pierwsza wypłata 4 mają,dziś druga
No to luks,że tak szybko u Ciebie poszło.Ja składałam 4 kwietnia i u mnie na razie jest cichutko.Byłam się dopytać,to pani u której wniosek składałam jeszcze nie rozpatrzyła wniosków,bo ma na to 3 miesiące.
Czy decyzję odbiera się w informacji i jaki jest numer żeby się dowiedzieć czy może jest decyzja bo ja nie podałam im swojego nowego numeru i chciałam się dowiedzieć może się uda
sprawiedliwości na tym świecie nie ma sprawiedliwości ludzie 1 składali i czekają a inni 16 już kase mnają
decyzje leżą na dywanie u pani kierownik i czekają na podpis,a pani pije sobie kawkę,a moja sasiadka wzięła właśnie za maj,a razem składaliśmy wniosek:-((
Ja też czekam od 1kwietnia, Masakra!! Pewnie w czerwcu raczą zadzwonic