Też czekamy od 13 czerwca. Ale się nie denerwujemy bo to nic nie przyspieszy.
Byłam dziś w mopsie i pani powiedziała ze decyzja czeka na podpis a koleżanka wzięła juz drugą turę pieniędzy gdyż razem skladalysmy wnioski jakaś masakra
jak nie pasuje to nie czekaj i zabierz papiery, w miedzyczasie szukaj pracy
podpisać jedna decyzję w ciagu całego dnia pracy to ciężka praca dla nich,a przecież z podpisem i pieczątka schodzi minuta a jest ich we dwie w gabinecie.
A ja chetnie bym poszla do pracy jak ty zajmies sie moja dwojka dzieci i znajde godna prace w ostr a nie w galerii gdzie robota od rana do nocy i jeszcze pieniedzy nie placa na czas a za 6 zl na godzine to powiem ci ze smiech na sali w dodatku smieciowa umowa jak tobie to odpowiada to prosze bardzo ja wole za takie pieniadze wole poswiecic czas swoim dzieciom i pomoc im w nauce
Ja się właśnie tam wybieram w poniedziałek z "miłą" wizytą do pani kierownik.
wiem ze czeka sie z niecierpliwoscia ale dziewczyny wezmiecie kase od razu za 2 lub 3 miesiace wiec i tak kaska bedzie.
i powiedz, że Jarek z Pisu obiecał dużo i szybko, a one sie tak ociągają :))0
Nic nie zdzialasz bo panie na rozpatrzenie wniosku mają 3 miesiące. A kasa będzie wyrownana od kwietnia.
Co za różnica kiedy dadzą Wam znać jak i tak pieniądze dostaniecie z wyrównaniem od kwietnia. Po co tak panikować?
Proponuje te najbardziej zrzèdzáce bezrobotne wyslac na szkolenie do groclinu a pozniej na etat.