A czy dostał już ktoś decyzję z wniosku składanego internetowo przez bank?
Co tzn "ochrzan"? TYe babole są tam dla nas a nie odwrotnie i oddaj im ten "ochrzan".
wniosek składany 04.04 dzisiaj dzwonili decyzja odebrana ,pieniądze mają byc 24 maja!pobieram rodzinne,decyzja na 2 dzieci
Biorąc 500+ można też pobierać rodzinne? Ile wynosi taka pomoc?
Pisałam już ostatnio tutaj o tym ze jak same nie zaczniecie działać i nie będziecie się dowiadywać same to sobie trochę poczekacie. Ja akurat chciałam się dowiedzieć o decyzję rodzinnego bo o 500 wiedziałam że trzeba poczekać. Na tyle razy co dzwoniłam nie uzyskałam żadnej informacji w końcu pojechałam i dostałam opieprz zanim jeszcze otworzyłam buzię nie zostałam dłużne i zrobiłam to samo. Na drugi dzień była już decyzja i rodzinnego i wychowawczego a wczoraj dostałem juz 500 za maj. Wniosek składała 4 kwietnia
Mnie aż tak nie pili. Jakoś dzieci do dziś mają się świetnie. Złożę później to większe wyrównanie będzie i wystarczy im na wakacje, może jakieś zajęcia dodatkowe im jeszcze wykupię. I tak muszą wyrównać od kwietnia.
No ale już na pewno jakieś paniusie, które utrzymujemy i zatrudnili specjalnie dzięki tym 500+ mają prawo na was krzyczeć. Co wy jakieś niekumate jesteście? Niemowy czy co, że nie umiecie takiej dać wycisku? Niech się cieszy, że ma pracę a nie tylko kawę popija i ciśnienie jej skacze.
Ja tam czeka cierpliwie. W czerwcu i tak będą musieli mi wypłacić i to z wyrównaniem więc więcej kasy wpłynie. To już niedługo.
Odebrana dziś decyzja ,wniosek skladalam na dwoje dzieci 1 kwietnia.
Decyzja składana 4 kwietnia dzis odebrana
Jakas kobita wyzej napisała ze był 'grom ludzi' o so chodzi
Czy dzwonili dzisiaj do kogoś w sprawie odbioru decyzji i którego dnia był składany wniosek