00:56 oj, chcą trochę podenerwować tych, którym się należy. Do kiedy można składać wnioski? Wczoraj czytałam, że do końca sierpnia i dostaje się wyrównanie. Ja jeszcze nie składałam, pracuję i ciężko mi tam podjechać.
Żeby dostać wyrównanie trzeba złożyć wniosek do końca czerwca.
nie,do końca czerwca trzeba wniosek złożyć,żeby dostać wyrównanie od 1 kwietnia.
żebyś dostała wyrównanie od 1 kwietnia,wniosek musisz złożyć do ostatniego czerwca.
Dzięki, znajdę wolny dzień. Błędne informacje są w google na temat tych wniosków.
Tak wniosek składany 11 kwietnia
Dziewczyny dzwońcie i pytajcie ja sama zadzwoniłam w środę i okazało się,że decyzja jest a nikt nie zadzwonił.Składałam 5 kwietnia a decyzja jest z 2 maja...odebrałam dziś.
O to dobrze wiedzieć.Dziękuję za info muszę zadzwonić bo chyba się nigdy nie doczekam
A dostał ktoś może pieniążki na konto zanim odebrał decyzję?
Ja nie wiem jak oni to rozpatrują? Wniosek składałam 4 kwietnia przez mbank, w załącznikach były wszystkie dokumenty. 10 maja Pani zadzwoniła zebym przyszła. Okazało sie że wniosek miała tylko bez załączników bo nikt nie wydrukował. Wiec wszystkie dokumenty potrzebne dałam jej do ręki, a ona dołączyła do wniosku. Dzwoniłam już dwa razy i decyzji jeszcze nie ma. Nie jestem w stanie zrozumieć jaki mają system rozpatrywania.
Dziewczyny możecie napisać dokładnie jakie dokumenty trzeba mieć?
Którego przelewaja pieniądze 500+w czerwcu ktoś wie ???