Rodzinne płacą po 20 choć czas mają do ostatniego dnia miesiąca
Mają 3 miesiące od daty złożenia wniosku i jak złożysz pod koniec mają czas do końca sierpnia
Naprawdę aż 3mc? Jeśli złoże 30czerwca to kasę dostać mogę dopiero we wrześniu? Chciałabym wyrównanie dostać i na wakacje, żeby kasa była dla dzieciaków.
tak ale tylko w okresie do końca czerwca. wtedy dostaje sie wyrównanie od kwietnia.póżniej jest miesiac na wydanie decyzji i wypłatę, ale już tylko od miesiąca, w którym został ten wniosek złożony
.
Pod jaki numer można.zadzwonięc i spytać o decyzję, wie ktoś?
Do 1lipca dokładnie można złożyć wniosek i dostanie się wyrównanie od kwietnia.
Bardzo proszę napiszcie z którego dnia odbieracie decyzję. Składałam 20 i nie wiem kiedy się dopytywać żeby nie dzwonić niepotrzebnie.
Tak jak ja.
Tez nie dzwonie bo myślę że za wcześnie,tylko czy oni rozpatrują.w kolejności złożenia wniosków?
Tak,rozpatrują po kolei. Ja z 5 kwietnia odebrałam decyzje w piątek.
Czy ktoś odebrał decyzję składaną przez bank?, ja składałam 03.04 i cisza
Mój wniosek został złożony 1 kwietnia przez stronę banku, a decyzji jeszcze brak
Ja skladalam 7 kwietnia i decyzji jeszcze nie mam dzwoniłam dziś to pani powiedziała że jest podzielone na litery i są trudne i łatwe przypadki więc jestem tym trudnym skoro nie mam jeszcze decyzji .składali po mnie i już pobrali i decyzję i pieniądze .