Złoty to zegarek, a pretensje do tuska o zielona wyspe albo lokalnych dzialaczy po-psl
decyzję odebrałam w poniedziałek bo do mnie dzwoniła pani,a składałam 13 kwietnia i pieniądze wpłynęły w środę po południu jak juz ktoś otrzyma decyzję to kwestia dwóch dni oczekiwania na przelew
9:06 ale nie każda kobieta MUSI pracować. Są takie, których mężowie zapewniają im dostatnie życie i mogą zająć się dziećmi, domem, ogrodem, zdrowym odżywianiem i wszyscy są szczęśliwi. Znam takie kobiety. Mąz pracuje i zarabia ale nie 2tys a wielokrotność tej sumy a ona dba o dzieci, ich rozwój, mają wszystko, no i nie siedzi i leniuchuje taka, ale ma dom, o który też trzeba dbać, to nie 50m w bloku, ma ogród, gdzie rosną ekologiczne warzywka, zrobi przetwory na zimę bez konserwantów i jest ok. Naprawdę tam, skąd pochodzę gro kobiet siedzi w domu, ma dwoje, troje dzieci i żyją sobie spokojnie ale na poziomie. Jak się ma mieszkanie w bloku to rzeczywiście można z nudów umrzeć, gdy dzieci w szkole.
Dzwonili dzis do kogos?Jesli tak to kiedy skladany wniosek ?
Nie rozumiesz gościu 20:42 czy nie chcesz zrozumieć? Ten program ma na celu promowanie wielodzietności, chodzi o to aby rodziło się więcej dzieci. Jedno dziecko to za mało.
Składałam osobiście 13 kwietnia, jeszcze nie dzwonili nawet że jest decyzja :(
16:07 nikt od ciebie nie będzie wymagał żadnych faktur.
Do mnie nie dzwonili w końcu sama zadzwoniłam mam decyzję z 14 kwietnia