Ja słyszała ze z rodzinnym ma.to być płacone.,ale może to plotki
Pisze jak byn na dole w budynku ze 14
Niech lepiej.napiszą kiedy zaległe wypłaca bo czekam od 5 kwietnia
a ktos się orientuje, czy mozna jeszcze składać wnioski 500 +?
Można, jeśli złożysz do 1lipca to ci wyrównają we wrześniu pewnie ale wtedy za 6mc, więc jak na dwoje to 6tys. Ja nie złożyłam jeszcze. Jak mi dadzą 6tys to chociaż dzieciom powymieniam tablety, nowego laptopa kupię, drukarkę bo wszystko stare a dzieciom do projektów szkolnych często potrzebne. No i na jesienne ciuszki zostanie z powodzeniem i nie trzeba się będzie martwić, że po wakacyjnych wyjazdach, zakupie książek mało kasy. Spokojnie w ostatnim tygodniu czerwca można złożyć.
możesz składać, warto abyś zdążył złożyć do końca czerwca, to dostaniesz wyrównanie od kwietnia
Ile się czeka na przelew od momentu wydania decyzji?decyzja wydana wczoraj
Cały czas można, tyle, że jak złożysz do końca czerwca to będziesz miał/a wyrównanie od kwietnia, a jak złożysz już w lipcu to tylko od lipca.
Jeszcze nawet za kwiecień nie mam a niektórzy już o czerwiec pytają.
Tak jak ja.
Taka mamy sprawiedliwośc, jedni zaraz trzecia wpłatę będą mieli,a inni nawet nie mają decyzji mimo że na początku kwietnia składali
Ja w połowie kwietnia składałam osobiście i do dziś nie mam decyzji... dziwnie to rozpatrują. W skarbówce jak pity rozliczali to po wątku można było zobaczyć jak sprawnie po datach złożenia są tam zwroty. A tu? Jedni biorą trzecią transzę gotówki, a inni nawet nie wiedzą jak rozpatrzono ich wniosek...
Dokładnie, ja sama nie mam pojęcia jakie mają kryteria rozpatrywania wniosków...może biorą z góry a te wcześniej złożone leżą, bo wiele osób składających dluuuugo po mnie ma już pieniążki a ja nawet decyzji nie mam
Z jakiego dnia dostaliscie decyzję w dniu dzisiejszym? Ja składałam 7. 04 i nadal nie ma decyzji