A na jaką literę nazwisko bo to tez ważne wiem że na M jest dużo wniosków
pewnie kontakruja sie tez z urzedem pracy jak podanie składa bezrobotna
To chyba nie ma znaczenia na jaką literę nazwisko. Ja składałam internetowo 11 kwietnia i na początku czerwca pojechałam się dowiedzieć czy wniosek jest dobrze wypełniony. Pani była bardzo miła i przy mnie go wydrukowała i sprawdziła. Dzisiaj odebrałam decyzję ale nikt do mnie nie dzwonił. Byłam w pobliżu i przypadkiem na recepcji zapytałam czy można sprawdzić i okazało się, że decyzja jest z 03 czerwca.
Ja składałam 7 kwietnia i decyzji ni widu ni słychu. Kurczę, ludzie już 3 raz mają wypłacane..
Za czerwiec prawdopodobnie jutro.
Dzwońcie i pytajcie . Ja odebrałam decyzję wystawioną 20 maja i dzwoniłam tam sama .Na biurku leży cała sterta decyzji a nie widziałam aby ta pani do kogoś dzwoniła .
Ja składałam wniosek 6 kwietnia i odebrałam decyzję 8 czerwca. Jednak do tej pory nie mam przelewu? Czekał ktos tak długo? Bo z tego co czytam wszyscy odbierając decyzję najpóżniej następnego dnia dostawali pieniądze.
Szkoda ze najpierw nie wypłaca tym co od kwietnia nie wzięli
15:14 nie składałam wniosku, pójdę pod koniec czerwca. Czy nie za dużo wymagacie? Może zacznijcie pracować a nie żyć z jałmużny nas podatników? Mnie się należy 500zł ale to grosze. Bez tego będę żyła na tym samym poziomie a was mi żal. Mąż nie pracuje i wy też? Żałosne, bo te 500zł nie dają do końca życia.
Akurat tak.się składa że i ja i mąż pracujemy i trójce naszych dzieci niczego nie.brakuje
Raczej chodzi o fakt ze albo dają wszystkim albo nikomu, a jeśli Tobie te grosze nie.są potrzebne to po.co.masz zamiar je brać?
A jednak przyda się ta jałmużna
Sama weźmiesz a innych krytykujesz
Żałosne
19:17 a wezmę, czemu mam nie wziąć? Ale nie piszczę po całych dniach, ze na chleb nie mam a kasy nie ma. Pracować a nie po kasę gratis chodzić. Bozia dałą nam rozum... Oj, chyba nie wszystkim, ale jak rączki są to zamiatać można przecież.
A jednak idziesz po kasę gratis. To że Ciebie satysfakcjonuje zamiatanie to nie znaczy ze każdego.a w ramach ścisłości oboje z mężem pracujemy,wiec zastanów się zanim coś napiszesz skoro ponoć masz rozum