Nie którzy już trzecią turę kasy wzięli a niektórzy nic. Ja czekam od 7.04. Na decyzję której nadal nie ma
Tez czekam i nic
Jak oni to.rozpatrują, niechby choć podali kryteria które biorą pod uwagę bo juz zglupialem...
No bo nasz Mops płaci jak chce ,komu chce i kiedy chce...balagan,nieład i chaos,no i znajomość się liczy a tak nie powinno być
Ja nie mam nawet decyzji. Czekam od kwietnia.
A do kiedy mają termin by wyrównać wszystkie wypłaty?
Trzy miesiące od złożenia wniosku mają na wydanie decyzji a na.wyrównanie nie mam pojęcia.,ale coś koło tego bo po kilku dniach od decyzji powinien być przelew
Tak,przepada. Czas do 30 czerwca żeby dostać wyrównanie od 1 kwietnia.
Dostaną wyrównanie tylko ci, co złożą wniosek do końca czerwca.
Jeśli złożysz wniosek do 1lipca to nic nie przepada, wyrównają a że się spóźniają to żaden problem. Dostaniesz nie za 3 a za 4mc.
Musicie isc na żywioł do mopsu...idzcie do rejestracji i nie pytajcie czy jest decyzja tylko mówi się że przyszliscie odebrac decyzje i siła rzeczy ona musi przewertować decyzję i znaleźć nazwisko
Chyba trzeba się tam wybrać bo.juz.powoli mnie to wkurzać zaczyna
Dziś odebrałam decyzję:
-wniosek złożony 8 kwietnia w MOPS
- nikt do mnie nie dzwonił - pojechałam i powiedziałam że chcę odebrać decyzję - była
- decyzja była wydana 13 maja (pod koniec maja pytałam czy jest decyzja - powiedzieli, że będą dzwonić...)