Nie macie siè co łudzic ze wszyscy dostanà pieniadze do konca czerwca bo poprostu ich nie ma.
Jak nie ma?pani Premier ostatnio mowila ze samorzady dostaly pieniadze,wiec gdzie sa?musza do konca trzymac jedni juz 3ture wzieli a drudzy decyzji nie maja
Pieniądze są pewnie na lokacie leżą,jakby nie.mieli.to by nie dali juz.3 transzy większości,
Ja pewno są, tylko.przez nieudolność pracowników mamy taki bałagan
Ja byłam dzisiaj, wniosek składałam 5 maja, decyzji nie mam. Powiedzieli mi ze na literę M to dopiero są wydawane decyzje z kwietnia. Trzeba czekać.
Czyli mogę.mieć nadzieje ze wkrótce będą wydawać na.literę N z kwietnia
Nie zabijają się tylko jestem ciekawa jakie mają kryteria rozpatrywania wniosków
Ale najwięcej do powiedzenia mają ci co kasę wzięli się...
Tak zabijamy się.,jak nam się należy to trzeba.brać,..Na.utrzymanie więźnia idzie z naszych podatków o wiele więcej i jakoś nikogo to nie bulwersuje,ale jak dali coś na dzieci to olbrzymi sprzeciw ze z naszych podatków dają...
ja tez czekam składałam w kwietniu koło 12 i cisza.gdzie to zgłosic ze inni maja z maja decyzje a tu z kwietnia czekam.naprawde bałagan straszny.dzwoni pytam i byłam pare razy i nie ma.ktos powinnien tym sie zajac ze taki bałagan wydaja decyzje znajomym chyba.siosta w gminie bodzechow tam to wszystko mozna załatwic bez problemu tylko u nas z łaska.ciekawe czy pracownicy juz pobrali decyzje czy tez czekaja
Wstrzymują wypłaty bo pieniądze na lokacie leżą i procent rośnie.
Wybrani dostali reszcie każą czekać
Jeśli jest tak jak piszesz Piotrze to należy to zgłosić gdzieś dalej i dostaną karę. Nie wolno im tak robić.
Niewiem czy tak jest ale napewno coś idzie nie tak i rozpatrywananiem jak i wypłatą
Ja też wciąż czekam na decyzję... Byłam pytałam dzwoniłam już nie mam nerwów. Koleżanki pobrały trzeci raz a ja.. Gdzie "udeżyć" żeby zajęli się moim wnioskiem?!
Cierpliwości przecież Wam wyrównają od kwietnia. A jak Wy wszyscy żyliście jak nie było 500+? Na wydanie decyzji mają 3 miesiące jak minie a decyzji nie będzie to wtedy składać skargi.
Ps, Nie dziwie się że sa opóźnienia jak cały czas chodzicie, dzwonicie i nie dajecie im w spokoju normalnie pracować.
Wiemy ze maja.3 miesiące i nie w tym problem.tylko wkurza mnie ze ci co.składali dużo później po mnie już dawno pobrali kasę a ja nie mam decyzji. Niech i maja nawet pół na rozpatrzenie jak.się.nie wyrabiają ale niech robią to wg jakichś zasad i kolejności
Jedni czekają te 3 miesiące a inni kilka dni.ot i cala sprawiedliwość
ale pan czy pani czyta i nie rozumie o o chodzi tylko wypisuje jak wczesniej zyliscie bez tej kasy.poprostu robia o chca jak im sie podoba z tym deyzjami leca