Dokładnie chodzi tylko o to ze dają jak chcą komu chcą i kiedy chcą
Zero jakichkolwiek zasad
Jak nie umiesz ich pośpieszyc to poczekasz,gęby nie.masz czy co???????
Mam i wkrótce Ci pożal się Boże pracownicy o t się.przekonają, a nie będą po znajomości rozpatrywać
Jakby normalnie pracowali to by było inaczej, nikt by się nie czepiał
ty tez sie wez za robote to nie bedziesz zebrac co miesiac o pieniadze
W ramach.ścisłości pracuje a z mopsu dotychczas nie.dostałam grosza...wiec nie.oceniaj.wszystkich swoją miarą
A może boisz.się ze dla ciebie braknie??
Albo.juz dawno.kasę wzięłas i się.tutaj mądrujesz?
To się ciesz bo niektórzy.czekają na decyzje od połowy kwietnia
Ludzie po co się podpuszczać przecież ci co mają wziąć kasę wezmą. Tam też pracują ludzie nie podgatunki. To też ludzie czy nie za surowo ich oceniacie.
Wszystko rozumiem ale niech idą wg kolejności.Wyobrażacie sobie np wielka kolejkę w sklepie i sprzedawczyni która obsługuje wg własnego widzimisię... No raczej długo by nie Popracowala... To coś na tej samej zasadzie wg mnie.
Hej kobitki po co się kłocic i robić burze. Poczytalam wasze forum i poszłam do mops. Powiedziałam że dzwonili do mnie (choć to była ściema, bo dzwoniłam i mówili że nie ma) jakież moje zdziwienie było jak się okazało że jednak jest. Odebrałam w tamtym tyg a decyzja była od 12 maja już gotowa. Więc kto chce decyzje niech idzie osobiście:) pozdrawiam
Przecież już o tym pisała niejedna osoba aby iść osobiście zwłaszcza ci co w kwietniu składali ale niektórzy wolą żale na forum wylewać niż osobiście odebrać gotową od dawna decyzje.
8:16 a jak złożyłam sam wniosek, bez żadnego zaświadczenia to będę dłużej czekać?
Weźcie pod uwagę fakt ze od poniedzialku do piątku pracuje a nie dostane wolnego na.wyprawę do.mopsu
Dziś dzwoniłam i odebrałam decyzje a decyzja z 13 czerwca kasa ponoć w tym tygodniu.
Ja też dziś sama zadzwoniłam. Składałam 18 kwietnia. Decyzja była z 9 maja. Pytałam kilka razy wcześniej i twierdzili że nie ma.
a ja składałam 8 kwietnia przez internet i nadal nie ma decyzji, w piątek byłam w mopsie osobiście