Witam, ja byłam osobiście ze sto razy i uzyskałam odpowiedź na 5 piętrze, że decyzja z wniosków za miesiąc kwiecień będą do końca czerwca. Dzisiaj nie było. Żarty z ludzi. Pozdrawiam czekających
Nie na 5 piętrze tylko na parterze pytaj czy jest tam twoja decyzja.
Kobity pewnie wczesniej chwilowek nabraly swiecie przekonane ze ktos im za darmo pieniadze pozniej da a tu lipa, gratuluje myslenia.
A nawet jak.nabrały to nie twoja sprawa...
A pieniądze prędzej czy później dostaną a ty chyba pękniesz z zazdrosci
Od razu chwilówki.. Są wakacje, decyzję miały być wydawane do dzisiaj, może najzwyczajniej w świecie rodzice mają plany związane z urlopami? A takie pieniądze za 3 mc nawet na jedno dziecko już dają szansę na jakiekolwiek wakacje i wypoczynek. Nie pomyslales gościu 7:25?? Moja córka nigdy jeszcze na wakacjach nie była bo wychowuje ją sama i pracuje po całych dniach i po prostu nie mam czasu ani większych pieniędzy na to żeby jej jakiś wyjazd zapewnić.. Więc jak najbardziej czekam na przelew.. I nie wstydzę się tego, mówcie co chcecie :) Tyle jadu w was ludzie, że czasami przykro czytać wypociny niektórych osób. Wspomnę jeszcze, że wczoraj były listy robione z nazwiskami osób które odebrała decyzję i puszczane wyrównania więc dzisiaj może pierwsze pieniążki się pojawią u niektórych, pozdrawiam :)
Oj mogliby dziś wypłacić, tez czekam na to wyrównanie i gdzieś mam to co.mówią zazdrosnicy
Troszkę mi.się uzbieralo na troje od kwietnia
Sprawdź dobrze. Ja odebrałem w poniedziałek a kasa wczoraj wieczorem była.
Patrzyłam ok.14 i nie było Jeszcze sprawdzę po 18, bo z tego co słyszałam po 2 dniach po odebraniu decyzji.większość miała
No i kasy nie ma oczywiście
Wyczekalam się prawie 3 miesiące na decyzje, kasa miała być w tym.tygodniu ale jak zwykle nic z tego.
Decyzję odebrałam.w poniedziałek a jak tu czytam osoby które odebrały w środę juz mają
PORAŻKA
Decyzję wydają jak chcą i kiedy.chcą
Z wypłatą widać to samo
Masakra