Maćkowa daj sobie już na wstrzymanie bo co drugi post jest określenie "żyliście bez tych pieniędzy i było dobrze..."Ludzie pytają bo chcą wiedzieć i tyle
13.11 ty tez narobilas dlugow pod 500+ i koze okazac sie ze kasy jie dostaniesz?
To ze ty narobiłas długów nie Znaczy ze każdy tak.robi,a kasę tak.czy siak dostaną
Większość dostała juz pieniądze to ci co nie wzięli pytają i co w tym dziwnego... Jeśli komuś to przeszkadza niech omija ten.wątek i nie komentuje jeśli noc mądrego nie napisze
Jest jakaś informacja kiedy będą wypłaty w lipcu ?
Nic nie wiem na ten temat. Jutro bd w mopsie to spojrzę na te rozpiske
Boże widzisz i nie grzmisz za to 500 to jeden drugiemu oko by wybił tyczy się wypowiedzi 15:13
Niestety taka prawda. Nawet w rodzinach siostra siostrze zazdrości jakby to był majątek.
Ja odebrałam decyzje we czwartek (z 11 kwietnia wniosek)i czekam cierpliwie dalej na wyrównanie . Będzie dobrze ....
Skladalam wniosek 5 kwietnia, nie mam ani decyzji, ani pieniedzy.
A dzwoniłaś, pytalaś? Mops na rozpatrzenie wniosku ma 3 msc, które mijają jutro, a na decyzji jest napisane, że wypłata świadczeń nie później niż 3 msc od daty złożenia wniosku, a następne wypłaty nie później niż do końca każdego miesiąca
Nie ma jeszcze harmonogramu na lipiec, przynajmniej na stronie internetowej, może w MOPS-ie już wisi ogłoszenie
Na decyzji jest do końca miesiąca !!! Ci co tak długo czekają, może mają decyzję odmowną..???
No raczej każdy widzi co ma na decyzji napisane, moja odmowną nie jest a kasy nadal brak... mam wrażenie, że brakło im kasy po prostu na te wyrównania
Tak z moich obserwacji , ludzie wkoło mnie czekali na kasę max 2 dni !