Mnie też nie pytają czy chce bandytów utrzymywać i jakoś afery nikt nie robi
Zazdrosnicy
Nie tyle.program nieudany co.ludzie zawistni i.zazdrośni.
Jeśli mi.nie dadzą to czemu ktoś inny dostanie.
Jakoś za granicą Ludzie dostają większe pieniądze na.Dzieci.i nikogo to w oczy nie kole,ale u nas jednak zacofanie straszne
Ale jakby im.się należało to by nie patrzyli ze z czyichś podatków idzie tylko brali na dwie rece
Ludzka podłości nie zna granic
Za granicą są zarobki dużo wyższe A dzieci traktowane Na równi a nie tak jak tutaj.... nasza zawiść czy zazdrość jest efektem działania naszych rządów.oszukali nas bo obietnice były inne.
No właśnie to niech nam zapłacą należycie za.nasza prace i wtedy nikt nie będzie prosił o 500
A tu niestety pensje minimalne za.cały tydzień pracy to nic dziwnego że ludzie zabijają się.o te pieniądze
19:08 ciebie oszukali, ale dzięki, że się nabrałaś, ja na nich nie głosowałam, głosowałam na partie bez poparcia ale dizęki frajerom, co dla kasy zrobią wszystko dziś dostaję 1000zł co mc. A ty coś spłódź i nie płacz.
Do gościa z 20:52. Splodzilam ale po to żeby wychowywać a nie w celach zarobkowych. Uprzedze kolejny komentarz ze drugiego nie mam bo przy pierwszym na pomoc państwa liczyć nie mogę. Nie mówię tu o zasilkach Ito tylko O darmowych przedszkolach czy dostępie do lekarza. Przedszkole prywatne przez 2 lata (prawie 800 zł na m-c)- córka do państwowego się nie dostała. a przez wieczne kolejki do lekarzy zrezygnowaliśmy z "darmowej służby zdrowia". Ja pracuje mąż też a od państwa mamy mnóstwo podatków. I nic wiecej
Co Twoje nie dostaną?
Nie zalapia się na to rozdawnictwo???
No.trzeba gdzieś swoje żale wylać ale nie moja to wina ze nie wszystkie dostaną,jakoś moimi nikt się nie przejmuje,wiec ja też nie będę
Ale komentarze tego typu są conajmniej nie na miejscu
Ja i zapewne mnóstwo innych ludzi, którzy do 1lipca składali wnioski, ale dostaniemy, nie martw się. Ja jeszcze nie wszystko dowiozłam do MOPS.
no i pan Morawiecki - były bankowiec - powiedział prawdę
http://www.newsweek.pl/biznes/mateusz-morawiecki-500-plus,artykuly,388941,1.html#fp=nw
Też jestem ciekawa czy każdy w lipcu dostanie wyrównanie????!!!czekamy....
Mają 3 miesiące od daty złożenia wniosku na.wypłatę -tak mi Powiedzieli w mopsie -u mnie za kilka.dni minie te 3 miesiące
Zobaczymy czy mi wyrównaja na.troje.dzieci za te 4 miesiące
Dziwne że dając na dzieci tak zadlużyl kraj a utr zymanie całej batalii więźni gdzie.koszt tutrzymania jednego to.ponad 3 tys na.miesiąc wpływa korzystnie na gospodarkę???? Tego jakoś.nikt nie.widzi a tu moment zawistni się.odezwali bo im.się nienalezy??
Niech ureguluja kwestie utrzymania bandytów to może więcej pieniędzy zostanie w budżecie albo jeszcze lepiej niech nie kradną milionów to już całkiem będzie dobrze.
Na to wasze 500+ trzeba trzeba pieniędzy , na stacjach paliwowych paliwo nie tanieje jak na całym świecie a to następny przykład http://www.wykop.pl/ramka/3266107/wiceprezes-sokpol-mamy-nadzieje-ze-projekt-prawa-wodnego-to-pomylka/ , i morze oto chodzi żeby ci zaradni wyjechali z tego kraju a resztą będzie lepiej rządzić .
A na utrzymanie więźniów to nie.trzeba pieniędzy
I to nie 500 zł miesięcznie a ponad 3 tys
Ale to jakoś w oczy nikogo nie kole tylko płacimy południe nasze podatki na godziwe życie morderców i gwalcicieli no.ale to jest ok