Nareszcie ktoś mądrze napisał,bo jak na wychowanie dzieci to ludziom żal tych marnych 500 zł,ale na wygody dla więźniów to nie szkoda.
Pod warunkiem ze to idzie na wychowanie dzieci a nie na pazury i tapiry mamuni
Polak polakowi poprostu wrogiem i umie tylko dogryzac i oczerniac przykre :-/
A po drugie dostane wyrownanie to dlaczego mialabym tez z tego nie skorztac i isc do fryzjera hmm?? jestesm kobieta i tez nam sie cos nalezy!!! a nie tylko dzieci praca dom !!!!
Mamunia na siebie to zarobi spokojna twoja głowa.
Teraz kiedy dostaje 500 zł to z mojej wypłaty wreszcie mogę sobie na coś pozwolić bo do tej pory niestety ale szkoda było nawet na fryzjera
Masz racje mi tez bylo szkoda na fryzjera jakiegos ciucha nowego bo zawsze wolalam dziecia kupic niz sobie mam nadzieje ze teraz sie to troche zmieni :-)
dlatego zeby uniknąc takich "patologii" wprowadzenie bonów bedzie idealne
Jakich patologii gościu 08:27? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Zabronisz ludziom kupować coś za własne pieniądze? Jasnym jest, że skoro na dzieci dostaje się od państwo to siłą rzeczy więcej pieniędzy zostaje z wypłaty i można sobie pozwolić na więcej. Co w tym dziwnego? Bony zadziałałyby dokładnie tak samo. Jeśli kupię za nie ciuchy i książki dla dzieci, to już jest jakaś oszczędność. Zazdrość ludzka nie zna granic, jak to mówiła pewna pani naczelnik ;)
Dokładnie
Jeśli dostane na dzieci to wreszcie będę miała coś dla siebie ze Swojej wypłaty.
I gdzie tu jest patologia???!!!
Tzn o jaką patologie ci chodzi bo nie.bardzo rozumiem.
Właśnie o to.mi chodziło ze dotychczas każdy grosz szedł na dzieci i komuś się wydaje ze jak teraz wezmę 500 to wydam.na siebie?
Dziwne to myślenie,bo dotychczas mogłam wydać cala wypłatę na ciuchy i kosmetyki ale szkoda było to tym bardziej dzieci pieniędzy nie wydam na siebie