NIGDZIE. nie wierzcie w te bzdety, kontrole przeprowadzane są w rodzinach gdzie są asystenci rodzin albo jeśli ktoś taką rodzinę zgłosi !!!!
No to chyba logiczne, że jeżeli rodzina ma problemy i objęta jest nadzorem MOPS to prędzej czy później będą mieli kontrolę na co faktycznie te pieniądze idą. Chociaż w przypadku naszego MOPS to ta kontrola raczej będzie później ...
Z kielc podobno jezdza i losowo sprawdzaja
No ale co niby mogą losowo sprawdzić? Pomyśl logicznie gościu 12:52. Zobaczą jak mieszkasz? Tylko tyle mogą i to pod warunkiem że ich wpuścisz do domu bo bez nakazu prokuratora nie masz nawet takiego obowiązku ;)
Żadnych kontroli nie ma gdyby byly faktycznie to zaczęliby od poslow hihihi.
jak bierzesz kase to masz obowiazek pokazac co kupilas za nią
Nie rozśmieszaj mnie gościu 07:58. Kupuję to, co jest potrzebne do życia. Nic nie muszę pokazywać, nie ma takiego obowiązku.
Przestan marzyc i zejdz na ziemie jakie kontrole a jak dostawales decyzje to byla wzmianka o kontrolach?np sedzia-matka i sedzia ojciec maja dwoje dzieci i co tez naslesz na nich kontrole??po co??
Czego jeszcze ci ludzie nie wymyślą
Za robotę się wziąć a nie głupoty z nudów wymyślać?
A zresztą niech i będą te kontrole tylko co to Wam da, lepiej się poczujecie chyba
Dlaczego uważasz gościu ja że my nie pracujemy? Pracujemy a 500+ jest dodatkiem do tej pracy.
Ja składałam wniosek 1lipca i jeszcze decyzji nie mam. Nie w Ostrowcu i zastanawiam się czy tam jechać i pytać? W sumie wiecej dostanę, ale jednak 3mc miały być i mieli dzwonić.