pytałam i mówią że będą dzwonić.czekam 4 miesiąc.czeka ktoś jeszcze na decyzję tak długo?
Decyzje na pewno już macie i leżą na portierni. U mnie było tak samo. Trzeba jechać i odebrać.
Czy orientuje sie ktos czy podejmując zatrudnienie a pobierając 500+ urzad pracy wysyła o tym informację do mops??
Będziesz zwracac o ile dochód ci przekroczy po podjęciu zatrudnienia
Czy ktos tutaj moze skladal oswiadczenie.o.uchylenie decyzji z powodu zmiany miejsca zamieszkania?
jest już harmonogram na listopad?
mi przyszło pismo że zawieszają mi wypłate 500+ nie wiecie dlaczego ?
co ty gadasz 8:12? chyba powinni cię wezwać a nie pismo wysłać. chyba, że coś zataiłaś i się doszukali? bierzesz na drugie dziecko czy na pierwsze?
bo nie mają pieniedzy? w małopolsce od 2 miesiecy nie wypłacaja i raczej nie bedą wypłacać
Samorządowcy biją na alarm. Już w grudniu może zabraknąć pieniędzy na wypłaty w ramach programu "Rodzina 500 Plus". Jak podaje portal onet.pl, tylko w samej Małopolsce urzędnicy potrzebują dodatkowych 73,3 milionów złotych, ale i ta kwota może szybko wzrosnąć. Wojewoda małopolski zawiadomił już Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.
Pierwsze słyszę
Placa regularnie w Małopolsce Skąd wy takie info macie?
Pewnie dopatrzyli się jakiegoś oszustwa z twej strony .i nie piszcie głupot ze nie wypłacają od 2 miesiący bo regularnie bierzemy
I nie napisali dlaczego? ???
Coś niemożliwe to jest
A może próbujesz siać zamęt ale to już nikogo nie rusza
7:58 już 14 wypłacają? U mnie na decyzji pisze, że do ostatniego dnia mc muszą wypłacić. No,w sumie dopiero wyrównanie dostałem od kwietnia i myślałam, że na sam koniec mc mi przeleją.