Do Gościa 8.12, jeśli przyszło ci pismo, że masz zawieszone to musi tam być napisane z jakiego powodu.
jest harmonogram na stronie urzędu miasta
o to chodzi że nic nie zataiłam, przyszło pismo że zawieszają mi wypłaty, mam dwoje dzieci
Jeśli dostałaś takie pismo , powinno w nim pisać jaki jest tego powód . Powinnaś zgłosić się w MOPSie i wyjaśnić sytuację . Masz również prawo do odwołania się od takiej decyzji .
Oszczędzaja bo już niedługo będą wypłacać po 4 tyś w przypadku urodzenia chorego dziecka więc znowu komuś trzeba zabrać żeby komuś dac
Bzdury.Idz i wyjasnij.A nie na forum szukasz odpowiedzi.
a miało starczyć im do września 2017 i co?
Wystarczy gościu 11:49. Nie wierz w to, co piszą na forum zawistni ludzie. Oni tak już od kwietnia wypisują a nam pieniążki co miesiąc wpływają ;)
Będą teraz dawać jednorazowo chorym dzieciom po 4 tysiące więc trzeba oszczędzić na zdrowych.dobra zmiana
Tak już wierze ze komuś zawiesili. ..
Jednemu zabierają a reszcie nie?
Może ktoś zrobił wałek i się dopatrzyl?
A co z uzagadnieniem
Jakis powód chyba podali?
Czuję że ktoś sobie żarty robi bo się nie załapał i tyle w temacie
Ale jakie napisali uzasadnienie?
Bez przyczyny nie mogą ci zawiesić, idź i się dowiedz w czym problem. Być może jakiś życzliwy doniósł na ciebie w jakiejś sprawie i masz zawieszone wypłaty do momentu wyjaśnienia sprawy.
A może ktoś cię podkablował ze kasa idzie nie na dzieci ale o tym powinnaś być poinformowana w tym piśmie
A jakurat powód podali?