To zadzwoń albo jedz tam i spytaj
Nikt inny nie ma zawieszone tylko ty
Musi byc jakiś powód
jak teraz czytam na internecie to mnóstwo ludzi nie dostaje już pieniedzy :(
DziwnE bo nie słyszałam o niczym takim...
Ja biorę od kwietnia regularnie i większość tez a jeśli ktoś ma zatrzymane to musi być ku temu powod
14:05 a gdzie tak czytasz? Pewnie to ci nie dostają co w ogóle nie mieli przyznane, bo mają jedynaka. Jątrzenie nic nie zmieni. I tak muszą dawać do września 2017 a później od nowa wniosek.
Coś ten twój internet ściemnia☺
Ale niekoniecznie o alkohol może chodzić
"Gdy obywatele chcą uzyskać pewne wsparcie ze strony państwa, szczególnie w formie finansowej, należy spodziewać się pewnej kontroli ze strony państwa. Czasem wymaga to ograniczenia prywatności oraz zbierania danych, także tych wrażliwych. Wymiana - dane osobowe za pomoc - bywa często stosowana i równie często jest zasadna, jednak stosowanie środków ograniczających prawa obywatelskie powinno być zawsze bardzo szczegółowo uregulowane i uzasadnione"
No bez przesady!zabrali i tyle?to jakby tak wszystkim zaczeli zabierac.pedz wyjasnij sama a nie na forum szukasz odpowiedzi.
No i co madrale, nie bedxie kontroli nie?
Oj chyba się zdziwisz zawistny człowieczku
Nie bój się zazdrośniku 18:33, nic się nie skończy ;))) Kup sobie maść w aptece, wiesz na co ;)
Niebawem to się skończą maście na ból tylnej części ciała dla was zazdrosnicy
A jezeli ktos zlozyl na poczatku listopada to jaki jest możliwy czas oczekiwania na decyzje??
za 500+ widać że pisze jedna i ta sama osoba:) widać że jesteś mało inteligentna i byś się chyba powiesiła jakby zabrali te pieniadze,dla mnie jesteś nieudacznikiem który sam umie zapracować na swoje dzieci