Na pewno nie pisze jedna i ta sama osoba gościu 08:41. Jeśli tak uważasz to znaczy, że z Twoją inteligencją jest coś nie tak a nie z naszą ;)
Przeciw pisze jedna sfrustrowana osoba której 500 kolo nosa przeszło i nie może tego przezyc0
Gdzie tu logika
Skoro jestem nieudacznikiedy to raczej nie umiem zapracować na swoje dzieci
Gdzie tu logika
Skoro jestem nieudacznikiedy to raczej nie umiem zapracować na swoje dzieci
To dlaczego nazywasz nieudacznikami innych,którzy pracują a też biorą 500+ bo im się należy? Może gdybyś miał więcej jak jedno dziecko,to byś siedział na zasiłku tylko i wyłącznie,i mierząc swoją miarą wydajesz opinie o innych? Tych co tylko siedzą na zasiłkach i nie chce się pracować,jest kilka procent,reszta normalnie pracuje. Dlaczego wszystkich pakujesz do jednego worka?
A no dlatego żeby sobie ulżyć. ..jakby brala wtedy byłoby cacy i ok
Ale ze nie należy się to trzeba resztę zgnoic by poczuć się kimś lepszTm bo stać ją na utrzymanie dziecka...niewazne ze za najniższą zasuwa ale przy jedynaku i tak przekrocza. ..
Ludzka zazdrośc nie zna granic....
Tylko weź pod uwagę ze my biorący 500 tez pracujemy a nie tylko żeruje na mopsie....apoza tym nikt o to całe 500 nie zebrał bo bez tego nieźle żyliśmy ale jak dają to trzebaby byc nienormalnym by nie brać bo komuś to się nie podoba
Biorę i brać będę dopóki będą dawać i wplacam dzieciom na lokaty a wasze zdanie mnie nie obchodziemi
Tyle w temacie
teraz narobia dzieci, a za rok bedzie płacz ze nie ma na utrzymanie
Dzieci nie przelicza się na pieniądze gosciu 18:45. Zapamiętaj to sobie. Nikt nie zdecyduje się na dziecko tylko i wyłącznie dla tych 500 zł ale na pewno ten program może pomóc podjąć decyzję.
Tak narobią a to 500 na pieluchy może wystarczy.
Ludzie nie są głupi by dla tych marnych groszy robić dzieci ...
Robili ,robią i robić będą bez względu czy jest 500 czy nie bo pracują i mogą te dziecie utrzymać a to 500 to tylko dodatek do budżetu a nie źródło utrzymania wiec nie wiem o co się martwisz ze stać ich nie będzie na utrzymanie
Bo przecież jak nie było 500 to i patologii nie było wogole ...
Jak była patologia to i będzie nadal a jak ktoś normalny to i patologia się nie stanie bo dostał 500.
Ludzie nie tyle mają pieniędzy i żyją normalnie wiec przesada. ...
Mądrzy ludzie nie zrobią sobie dziecka tylko dlatego żeby dostać 500+.a po drugie czy to naprawdę tak wiele porównując zarobki naszych zapracowanych posłów? o patologii się nie wypowiadam bo ona była i będzie - tylko że bardziej na bogato
w 90% robią tylko żeby dostawać kase, tylko będą mieli bonusa bo rząd się zmienia, zobacz ile ludzi jest na anty 500+, smieja sie juz z tego i cos musza z tym zrobic
Rozbawiłeś mnie gościu 18:06, naprawdę. Dziecko, ile Ty masz lat? Po pierwsze nikt nie powołuje na świat dziecka dla pieniędzy, to tylko Twoja chora wyobraźnia. Po drugie anty 500 + są tylko i wyłącznie Ci, co się na nie nie załapali no i po trzecie nikt z tym już nic nie zrobi bo byłyby takie demonstracje że ten cały czarny protest to przy tym pikuś. W końcu państwo zaczęło dbać o swoich najmłodszych obywateli, to dobry kierunek na przyszłość.
Zakaz aborcji i 4 tyś jednorazowego zasiłku w przypadku urodzenia chorego dziecka to też dbanie o obywateli? Stajemy się posmiewiskiem