Dokładnie do roboty sie wezcie a nie cale życie liczyć na drapane!!!!!!!!!!!!!!!!
To ty się weź do roboty to dostaniesz 500+ -jak cie cudze tak kole w oczy
Program zostal przyjęty i cieszy sie ogromnym poparciem społeczeństwa i nic tego nie zmieni.Wreszcie Polska zyskala jakiś nie obciachowo śmieszny pieniądz na dzieci.Czy to tak tudno zrozumieć.Chcieliscie byc w Europie to czemu sie nie poczuwacie...do bycia tolerancyjnym Europejczykiem.Zadna partia rządząca nie ruszy tego projektu bo jest priorytetowy wiec liczy sie ze jesli go zabiorą-straca glosy wyborców.
Cudze to ty bierzesz, na szczescie juz nie dlugo.
Coś mi się zdaje że zazdrosny bidoku nie masz racji
A choćby nawet to jak żyliśmy bez 500 to i teraz żyć będziemy bo mamy 2 wypłaty i dzieciom niczego nie brakuje
A od kwietnia jesteśmy co miesiąc 1500 do przodu wiec na dzień dzisiejszy dzieci mają na koncie 13500 wiec jak za darmo i tak nieźle a to jeszcze nie koniec...
A ty co masz ?Zszargane nerwy i milion żali wylanych na forum
podaj źródło takich statystyk bo coś nie wierze ze 70%nie załapało się i zazdrość je zzrea bo nikt inny nie jest anty tylko ci co im nie dali bo niechce im się dzieci wychowywac a innych za te nędzne parę groszy by zjedli
Czy 500+ wszyscy dostali do tego same terminu? Tzn. chodzi mi o to, że decyzję zgubiłam i nie wiem do kiedy mi przyznano pieniążki. Dodam, że biorę na pierwsze dziecko ze względu na niskie dochody.
no pewnie ze była
Bo w we wsi Ostrowiec większość bidoków, którzy jeśli nie załapali się na ten program zjadła by innych tych co te grosze dostają. ...wiec to normalne że są anty
tylko ze takie sondy są nikomu do.szczęścia niepotrzbne a pokazuja ile zawiści i jadu jest w ludziach
pokazujali ile osob jest anty, a wy ze kazdemu sie ten program podoba:)
A ja mam gdzieś czy się komuś podoba czy nie
nie interesują mnie takie statystyki tylko kasa
A glosowalas na pis czy po bo to roznica
Ponawiam pytanie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć z osób, które biorą 500+ na pierwsze dziecko?