To jest jakaś masakra !! woda nie nadaje się do użycia , mam malutkie 6 miesięczne dziecko od przegotowanej wody mineralnej dostał biegunki!!
u mnie to samo....brud na maxa
tak się nie traktuje ludzi !! kto za to zapłaci ? mieszkańcy bo przecież , żeby brudna woda zeszła z rur to my musimy ją ściągnąć..
u mnie czysta, wczoraj miałem wodę do 1.00 w nocy, a o 13.00 była z powrotem bez żadnego brudu
boziu kochana ile jeszcze watków na ten temat?! jest tu w ogóle jakiś admin bo to sie juz w glowie nie miesci zeby tyle gadac o jednym i tym samym. Zeby to jeszcze jakas awaria trwajaca min kilka dni to rozumiem a tak....
cieszyc sie ze prad jest bo dopiero bida jak nic....! ;-P
kto za to zapłaci? no kazdy z nas za wlasna jak zwykle ale jak sie kranu nie dokreca, zuzywa wode bezmyslnie to sie nad tym nie zastanawiamy hm? juz nie placzcie o te pare litrow brudnej,powodzianie mieli gorzej
u mnie to samo, sraczka od wczoraj
Biedne te paniusie tyle pretensji nie miał im kto wody nałapać do wiadra czy butelek.Skączcie to narzekanie bo aż nerwy człowieka ponoszą że takie paniusie z drobiazgu mogą mieć taki problem,jak by na nich jakieś nieszczęście spadło.
Zaraz chwila moment wody miało nie być to fakt i złapana woda była ale na ile dni Ci starczy. Ja też mam wodę brudną, a płacę za czystą. A wcale woda tania nie jest. Ile miałam nałapać tej wody na tydzień?
i dobrze takie są prawa fizyki i chemii
Nawet wlosów niema jak umyc,dalj zolta leci
Łapię się tyle ile ma się potrzeb i jeszcze na wszelki wypadek rezerwę.Oj paniusiu widzę że w kryzysie byś nie przetrwała,albo lubisz narzekać tylko błagam nie nia forum bo to ludzi już wkurza.
jak żółta dolej białej farby i będzie w sam raz
PROSZĘ, żeby nie wypowiadały się w wątku osoby, których problem nie dotyczy. Jak was denerwuje wątek, to po co tu zaglądacie? Tu szukają opinii osoby, które nadal nie mogą korzystać z wody i takie opinie jak te wyzej tylko wprowadzają bałagan.
Cóż z tego,że woda jest nałapana jak nie nadaje się do niczego, a licznik nakręcił jak za mega czystą. Nie dotyczy cię wątek, nie podoba ci się narzekanie- znajdź sobie inny wątek, a tu nie trolluj. PROSZĘ.
czemu tu placzecie?, dzwunta do wodociagow
ja nie mialem czym wczoraj kupy spuscic
u mnie też jeszcze żółtawa leci, do picia się nie nadaje a licznik się kręci, a Ci co mają już czystą wodę niech się cieszą a nie pyskują
Ja na Kolonii nie mam takich problemów. Woda od wczoraj południa była i jest czyściutaka. Dajcie spokój z pretensjami i czekajcie spokojnie jak i u Was się pojawi.
Ja się w lekko żółciutkiej wykąpałem, na herbatkę sobie wcześniej złapałem i luzzzzzzzzzzzz